Ατομικά τρίγωνα πανοράματος με βελουδένια κρέμα

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ένα γλυκό που μας θυμίζει την όμορφη Θεσσαλονίκη έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ατομικά τρίγωνα πανοράματος με βελουδένια κρέμα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υπέροχη σοκολατένια τάρτα banoffee

Υλικά

1 λίτρο γάλα
1 στικ βανίλια ή 2 κ.γ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες
200 γρ. ζάχαρη
4 κρόκους αυγού
80 γρ. κόρν φλάουρ
100 γρ. βούτυρο
4 μικρά φύλλα ζελατίνης (μέσα σε νερό)
 

Πεντανόστιμη βουτυρένια τάρτα με κοτόπουλο

Για το σιρόπι

600 γρ. ζάχαρη
600 γρ. νερό
 

Για το φύλλο

200 γρ. βούτυρο
1 συσκευασία Φύλλο Κρούστας

Δείτε ολόκληρη την  εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top