Ένα γλυκό που μας θυμίζει την όμορφη Θεσσαλονίκη έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ατομικά τρίγωνα πανοράματος με βελουδένια κρέμα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
1 λίτρο γάλα
1 στικ βανίλια ή 2 κ.γ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες
200 γρ. ζάχαρη
4 κρόκους αυγού
80 γρ. κόρν φλάουρ
100 γρ. βούτυρο
4 μικρά φύλλα ζελατίνης (μέσα σε νερό)
Για το σιρόπι
600 γρ. ζάχαρη
600 γρ. νερό
Για το φύλλο
200 γρ. βούτυρο
1 συσκευασία Φύλλο Κρούστας
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.