Kοκκινιστά λιγκουίνι με τόνο και κάπαρη

Η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία υπέροχη ιδέα για μακαρονάδα μας δίνει ο Λάμπρος Βακιάρος. Ένα καλοκαιρινό ελαφρύ πιάτο ιδανικό για το καλοκαίρι. 

Εύκολη συνταγή για λαζάνια με σπανάκι και λευκή σάλτσα

Ο σεφ ετοίμασε κοκκινιστά λιγκουίνι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Μακαρόνια: Ιδέες για να τα κάνεις πιο light

Υλικά
•    500 γρ. λιγκουίνι ολικής ή κανονικά
•    250 γρ. τόνο σε άλμη
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 – 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    30 γρ. κάπαρη
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    240 λτ νερό ή ζωμό
•    45 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι (ψιλοκομμένες)
•    30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    100 – 150 γρ. παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
•    Αλάτι – πιπέρι
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top