Μία υπέροχη ιδέα για μακαρονάδα μας δίνει ο Λάμπρος Βακιάρος. Ένα καλοκαιρινό ελαφρύ πιάτο ιδανικό για το καλοκαίρι.
Ο σεφ ετοίμασε κοκκινιστά λιγκουίνι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. λιγκουίνι ολικής ή κανονικά
• 250 γρ. τόνο σε άλμη
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 – 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 30 γρ. κάπαρη
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 500 γρ. σάλτσα τομάτας
• 240 λτ νερό ή ζωμό
• 45 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι (ψιλοκομμένες)
• 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• 100 – 150 γρ. παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
• Αλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.