Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε λαζάνια με σπανάκι και λευκή σάλτσα.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Ρεννέ από κόκκινες φακές με κοτόπουλο και λαχανικά στον φούρνο
Υλικά
• 12 – 15 φύλλα λαζάνια
• 60 – 75 γρ. ελαιόλαδο
• 250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 κιλό σπανάκι (καθαρισμένο)
• 500 γρ. κατίκι ή κρεμώδες τυρί
• 2 αυγά
• 60 γρ. βούτυρο
• 30 γρ. αλεύρι
• 1 λίτρο γάλα
• 3 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
• 400 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• Aλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.