Κοτόπουλο με αρωματικό κους κους

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.

Ο σεφ έφτιαξε λαχταριστό κοτόπουλο με συνοδευτικό κους κους με γεύση γεμιστά.

Υλικά

•    1 κοτόπουλο 1.5 κιλό
•    500 γρ. τομάτες
•    1 μεγάλο κρεμμύδι
•    1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
•    2 μεσαία κολοκυθάκια
•    1 μεγάλη μελιτζάνα
•    80 – 90 γρ. κρέμα βαλσάμικο
•    2 σκελίδες σκόρδο
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    30 γρ. φρυγανιά
•    700 γρ. νερό
•    340 γρ. γρήγορο κους κους
•    20 φύλλα δυόσμου (ψιλοκομμένα)
•    30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top