Πεϊνιρλί με κιμά έφτιαξε ο Άκης Πετρετζίκης.
Υλικά
Για τη ζύμη
• 350 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
• 1 κ.σ. μαγιά ξηρή
• 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
• 500 γρ. αλεύρι σκληρό
• 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
• αλάτι
• 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκ. σκόρδο
• 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
• ½ κ.γ. τσιμένι
• 1 κ.γ. κύμινο
• 1 πρέζα μπούκοβο
• 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
• αλάτι
• πιπέρι
• 50 γρ. κόκκινο κρασί
• 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
• ½ ματσάκι μαϊντανό
• 1 κ.σ. θυμάρι
Για τη σύνθεση
• 100 γρ. κασέρι τριμμένο
• 40 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
• ρίγανη φρέσκια