Mανιτάρια με χόρτα αυγολέμονο

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Ένα πρωτότυπο αλλά γευστικό πιάτο έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε μανιτάρια με χόρτα αυγολέμονο. 

Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν 60 – 70 γρ. ελαιόλαδο, 180 γρ. κρεμμύδι (κομμένο σε μικρούς κύβους), 90 γρ. πράσο (κομμένο σε φέτες), 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες), 120 γρ. λευκό κρασί, 600 γρ. μιξ φρέσκων μανιταριών, 1 μαρούλι (κομμένο σε λωρίδες), 100 – 120 γρ. σέλερι (ψιλοκομμένο),αλάτι – πιπέρι, 700 – 900 γρ. ζωμό λαχανικών, 50 γρ. μυρώνια (ψιλοκομμένα), 40 γρ. άνηθο (ψιλοκομμένο), 2 αυγά, 7 γρ. κορν φλάουρ και ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top