Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης 23 Οκτωβρίου.

Ο σεφ έφτιαξε χοιρινή μπριζόλα με baby πατάτες και βαλσάμικο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης 23 Οκτωβρίου.

Ο σεφ έφτιαξε χοιρινή μπριζόλα με baby πατάτες και βαλσάμικο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
