Γλυκά Νερά: Ξέσπασαν Σκορδά - Καινούργιου για τον πιλότο

«Η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μωρό»

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα – και όχι μόνο- από τη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του 32χρονου συζύγου της.

Γλυκά Νερά: «Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ» - Οι δύο ώρες της φρίκης

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου on air

Το θέμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η δολοφονία του 20χρονου κοριτσιού από τον «άντρα της ζωής της» αναλύεται σε όλες τις εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές. 

Γλυκά Νερά: Η συζήτηση με τον πιλότο στο μνημόσυνο - «Μην κάνεις σκηνές»!

Ο πιλότος στο τέλος της ομολογίας του είπε χαρακτηριστικά: «να εκτίσω την ποινή μου και να γυρίσω στην κόρη μου».

Σ’ αυτή τη φράση στάθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Ευτυχείτε» και ξέσπασε: «Έχω τόσες απορίες, συγγνώμη… Αυτό το κάθαρμα αν βγει σε 13 χρόνια μπορεί να αναλάβει και την επιμέλεια του παιδιού, της 13χρονης ανήλικης κόρης του;».

Γλυκά Νερά: Δικαστική ψυχολόγος αναλύει το προφίλ του «νάρκισσου» δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Καταπέλτης η Φαίη Σκορδά για τον πιλότο

Στο «Πρωινό», μετά το τέλος της συζήτησης σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε on air. 

«Η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή είναι μία κοινωνία που δεν μπορούμε να συνέλθουμε από αυτό το πράγμα! Δηλαδή, να δικαιωθεί το κορίτσι! Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μικρό, το μωρό», είπε η παρουσιάστρια με ένταση.

Να θυμίσουμε ότι ο πιλότος που σκηνοθέτησε μια ληστεία με «αδίστακτους κακοποιούς που έπνιξαν τη γυναίκα του», ομολόγησε μετά από 37 μέρες, ότι εκείνος ήταν που τη σκότωσε μετά από έναν καβγά που είχαν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top