Tips για να χάσετε γρήγορα και εύκολα το ανεπιθύμητο λίπος γύρω από τη μέση

Σε λιγότερο από 1 μήνα θα δείτε σημαντικές αλλαγές

χάσιμο λίπους

Το τοπικό πάχος είναι ίσως το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί, μιας που είναι από το πιο επίμονο στο σώμα μας. Αν με τη νέα χρονιά θέλεις να μειώσεις άμεσα το λεγόμενο σωσίβιο γύρω από την περιοχή της μέσης και της πλάτης, δεν έχεις πάρα να αλλάξεις το πρόγραμμα του workout σου, αλλά και μερικά βασικά σημεία στις διατροφικές σου συνήθειες.

4+1 διατροφικές συνήθειες που εάν υιοθετήσετε δε θα παχαίνετε!

Να τι πρέπει να κάνεις για σημαντικές αλλαγές σε λιγότερο από έναν μήνα.

Μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις

Άρχισε από σήμερα να μειώνεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, αντικαθιστώντας τα παχυντικά πιάτα με πιο ελαφριά. Τα τηγανιτά γεύματα, η κρέμα γάλακτος, τα αναψυκτικά και η ζάχαρη σίγουρα είναι απαγορευτικά και κοστίζουν πολύ στην συγκέντρωση λίπους στο σώμα σου.

Οι 8 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Μείωσε την κατανάλωση αλκοόλ

Η τακτική κατανάλωση αλκοόλ παίζει σημαντικό ρόλο στη συσσώρευση λίπους από τον οργανισμό, προκαλώντας φουσκώματα και συγκρατώντας το τοπικό πάχος. Αντικατάστησέ το με ανθρακούχο νερό με μια φέτα λάιμ ή με έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι.

Δοκίμασε τους κοιλιακούς και το ποδήλατο

Μία δύσκολη και έντονη άσκηση που θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους γύρω από τη μέση δεν είναι άλλη από τους κοιλιακούς και την ποδηλασία. Ταυτόχρονα κάνει σωστή δουλειά σε γλουτούς και πόδια σου, αλλάζοντας ολόκληρο το σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να κάνεις για ένα λεπτό καθημερινά και τις δύο ασκήσεις.

20 + 1 tips για να αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις

Πες «ναι» στη σανίδα

Βοηθά άμεσα όσους θέλουν να εξαφανίσουν το ανεπιθύμητο «σωσίβιο» από την περιοχή της μέσης και της πλάτης, ενώ απαλλάσσει και από πόνους στη μέση.

Πλάγια σανίδα

Η σανίδα που τοποθετεί ολόκληρο το σώμα σου στο πλάι «καίει» κάθε ίχνος λίπους από την μέση και τα πλευρά σου, αρκεί να φροντίσεις να την κάνεις σωστά. Κράτα στο σώμα σου σε ευθεία και τα πόδια καλά ενωμένα.

Γυμνάσου με τα πόδια στον αέρα

Ξάπλωσε στο πάτωμα, κρατήσου από τα κάγκελα του κρεβατιού (αν δεν έχεις άλλον εξοπλισμό) και σήκωσε τα πόδια σου ταυτόχρονα στον αέρα, όσες περισσότερες φορές μπορείς, χωρίς να τα λυγίζεις. Θα γυμνάσεις τρομερά τους πάνω κοιλιακούς σου, ενώ πρόκειται για άσκηση εύκολη σε ό,τι φυσική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top