15-15-15: Πόσα ξέρεις για τη νέα μέθοδο γυμναστικής της Jennifer Aniston;

Το πρόγραμμα που καίει λίπος και σε αδυνατίζει ταυτόχρονα

Χωρίς αμφιβολία, η Jennifer Aniston συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο καλογυμνασμένες διάσημες γυναίκες. Η ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται τακτικά, πειραματίζεται με τις ασκήσεις που ακολουθεί και εφαρμόζει στο σώμα της, απολαμβάνει χωρίς ενδοιασμούς τις ατασθαλίες της, είναι φανατική του ολιστικού Skincare. Πρόσφατα, πρόσθεσε στην ρουτίνα της ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο, αν ψάξεις στο διαδίκτυο, ονομάζεται «15-15-15». 

 

Τι δουλειά έκαναν οι χολιγουντιανοί stars πριν γίνουν διάσημοι

Ναι, καλά διάβασες. Και, όπως υποθέτεις, το όνομα του δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καρδειοαναπνευστικής προπόνησης, το οποίο περιλαμβάνει 15 λεπτά ποδήλατο, 15 λεπτά ελλειπτικό και 15 λεπτά ήπιας έντασης τρέξιμο. Το βασικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και τον βοηθάει να λειτουργεί δυναμικά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, τα χέρια και φυσικά τα πόδια, το εν λόγω Workout είναι το ιδανικό για να αλλάξεις ολιστικά την εικόνα του σώματος σου και να αποκτήσεις την ιδανική αναλογία μυϊκής μάζας - λίπους. Να δεις το σώμα σου πιο γραμμωμένο και να ρίξεις τον αριθμό στα ρούχα και τη ζυγαριά σου. Η Jennifer Aniston τουλάχιστον τα έχει καταφέρει. 

Τι είναι η διαλειμματική νηστεία που ακολουθούν Gizele και Aniston

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του προγράμματος «15-15-15» είναι ότι είναι αρκετά ευέλικτο. Δεν χρειάζεται να εκτελέσεις τις ασκήσεις cardio απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Μπορείς να κάνεις πρώτα ποδήλατο, μετά τρέξιμο, μετά ελλειπτικό και τούμπαλιν ή μιξ. Επίσης, πάντα μετά από ερώτηση στον Personal Trainer σου ή τον γυμναστή του Fitness χώρου που... ιδρώνεις την φανέλα, μπορείς να αντικαταστήσεις ένα μέρος του προγράμματος που δεν σου αρέσει με μία εξίσου σημαντική καρδειοαναπνευστική άσκηση, όπως ο χώρος ή το κολύμπι. Γιατί, η μονοτονία δεν βοηθά... 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top