Celebrities που λατρεύουν τη γιόγκα

Είναι για αυτές τρόπος ζωής και σκέψης

Ζιζέλ

Η Gisele Bundchen ξεκίνησε την γιόγκα όταν είχε κρίσεις πανικού γύρω στα 20's της. "Η γιόγκα μου έδωσε πίσω τη ζωή μου" έχει δηλώσει σε σχέση με την περίοδο στρες που δημιουργήθηκε από ένταση της ζωής του top model.

Δίαιτα της ινσουλίνης: Μπορείς να φας μπέικον, τυριά και τηγανιτά αυγά

 "Η γιόγκα σε βοηθά να παραμένεις παρούσα στο τώρα και σου χαρίζει ηρεμία καθώς γυμνάζεσαι" υποστηρίζει. Η Βραζιλιάνα καλλονή δεν είναι η μόνη celebrity που έχει βρει καταφύγιο στη γιόγκα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η γιόγκα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στη show biz όχι μόνο γιατί είναι μόδα αλλά γιατί πραγματικά προσφέρει σε ανθρώπους που εκτίθενται υπερβολικά πολύ στον εξωτερικό κόσμο να κάνουν μια στροφή προς τα μέσα, μια στροφή προς την εσωτερική γαλήνη.


Ξέχνα όσα ξέρεις και απόκτησε τέλειους γλουτούς και μηρούς...χωρίς νυστέρι!

Πέρα από την ευεξία, η επιστήμη της γιόγκα προσφέρει αποτοξίνωση των εσωτερικών οργάνων, τόνωση των μυών, γράμμωση και ενδυνάμωση της σιλουέτας για αυτό και είναι η λατρεία των μοντέλων. Aκόμα μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης που σχετίζεται με το στρες ενώ παράλληλα σε βοηθά να μάθεις να αναπνέεις καλύτερα.

Παρακάτω θα βρεις τις ορκισμένες yogini του Χόλυγουντ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The life I live today is an accumulation of dozens of conscious decisions. When I was younger, I took advantage of the doors that swung open for me. But as I’ve gotten older, I’ve started to push the doors open—for myself. If we make choices more consciously, and with greater self-awareness, we will find ourselves more closely aligned to our purpose in life, whatever it may be. #lessons 📖 A vida que eu levo hoje é o acúmulo de dezenas de decisões que tomei. Quando eu era mais jovem, aproveitei as portas que se abriram para mim. Mas, com o passar dos anos, comecei eu mesma a abrir as portas. Se fizermos escolhas mais conscientes, e com uma maior compreensão de nós mesmos, estaremos mais alinhados com o nosso propósito na vida, seja ele qual for. #aprendizados

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

 

Gisele Bundchen

'Ενα από τα πιο όμορφα μοντέλα που έχουν περάσει από την ιστορία της μόδας και που μεγαλώνοντας και αφήνοντας τις πασαρέλες δεν στάθηκε στο δώρο της ομορφιάς. Οι αναζητήσεις της είναι εσωτερικές και η δράση της επικεντρώνεται στη διάσωση του πλανήτη. 'Ενα από τα ομορφότερα eco role models που έχει λατρεία στη γιόγκα από νεαρή ηλικία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check my story to learn some fun facts about me ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr) στις

 

Miranda Kerr

Η Miranda Kerr, μοντέλο και δημιουργός της μάρκας organic προϊόντων ομορφιάς Kora Orgnaics, οφείλει τη σιλουέτα και τη λάμψη στο πρόσωπό της στη θετική της σκέψη και την πρακτική της γιόγκα που απ΄ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες την έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had to be done. This place is magical and the people so inspiring. 🙏🏼 Not as flexible as I used to be...#solola

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christy Turlington Burns (@cturlington) στις

 

Christy Turlington

To top model θρύλος των 90's μεγαλώνοντας έγινε μια ενδιαφέρουσα γυναίκα με γιόγκικη φιλοσοφία. Yποστηρίζει την οργάνωση Every Mother Counts, που στηρίζει τις μαμάδες του τρίτου κόσμου ώστε να είναι πάντα γερές και υγιείς, είναι πρότυπο της φυσικής ομορφιάς, δεν έχει κάνει χίλιες πλαστικές προσώπου για να παγώσει το χρόνο και πάντα στο λογαριασμό της στο instagram ποζάρει σε κάποια asana της γιόγκα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resolution motivation. Fresh #Gsport drop today on @goop (hi @harleypasternak)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

 

Gwyneth Paltrow

Mία fitness guru, μαμά και natural beauty σαν την Gwyneth έχει την γιόγκα ευαγγέλιο από το 1998 που έχασε τον πατέρα της. Σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Λος 'Αντζελες σε yoga studio, η νεαρή καθηγήτρια της, ρώτησε εάν έχει ξανακάνει γιόγκα στο παρελθόν και η Gwyneth της απάντησει ότι "έχεις αυτή τη δουλειά γιατί έχω κάνει γιόγκα στο παρελθόν" εκφράζοντας την άποψη ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που στην ουσία διέδωσε τη γιόγκα στο ευρύ κοινό.
 

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top