Ξέχνα όσα ξέρεις και απόκτησε τέλειους γλουτούς και μηρούς...χωρίς νυστέρι!

Μάθε τα πάντα για τη νεα μέθοδο λιποαναρρόφησης-λιπογλυπτικής

λιποαναρρόφηση για τέλειους γλουτούς

Και ναι, ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που πιάνεις τα ψωμάκια σου και αναφωνείς «δε σε θέλω εσένα μαζί μου και επάνω μου». 

Είναι επίσης η εποχή εκείνη που έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου πριν την έλευση του νέου έτους και που φυσικά έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα βάλεις για να είσαι απαστράπτουσα και η βασίλισσα της βραδιάς. 

Η αποχή από την άθληση βλάπτει την υγεία μας;

Ε λοιπόν, πάψε να ονειρεύεσαι και ενημερώσου για τις καινούργιες τεχνικές που καταφέρνουν να αναρροφούν τα λιποκύτταρα χωρίς να τραυματίζουν το σώμα.

Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, η λιποαναρρόφηση μπορεί πλέον να είναι μία ελάχιστη επεμβατική διαδικασία που μπορεί να σμιλέψει τις περισσότερες ατέλειες στο κορμί και κυρίως μπορεί να σας χαρίσει τους γλουτούς και τους μηρούς που πάντα θέλατε.

Ειδικότερα η λιπογλυπτική των γλουτών μπορεί να σας χαρίσει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ανόρθωση αλλά και βελτίωση της καμπυλότητας της περιοχής και όλα αυτά...χωρίς νυστέρι!

H νέα μεθοδος Λιποαναρρόφησης-Λιπογλυπτικής, γίνεται χωρίς εμφανείς τομές και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και οριστικά. 

Πότε γίνεται η λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική

«Η νέα αυτή τεχνική εφαρμόζεται σε περιπτώσεις, κατά τις οποίες χρειάζεται να διορθωθούν διαφόρων τύπων δυσμορφίες στους μηρούς και στους γλουτούς με χειρουργείο μικρής διάρκειας. Τέτοιες δυσμορφίες είναι: τα εντυπώματα (βουλίτσες), η κυτταρίτιδα σημαντικού βαθμού, καθώς και οι ουλές που έχουν προκύψει από προηγηθείσες μη επεμβατικές θεραπείες» επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός. 

Πώς γίνεται η διαδικασία; 

Αρχικά, όπως εξηγεί ο κύριος Παπαγεωργίου  "γίνεται λιποναρρόφηση με λεπτές κάνουλες ή απλή αποκόλληση του δέρματος των προβληματικών περιοχών με κάνουλες που διαθέτουν ειδικό ρύγχος. Αφού γίνει επεξεργασία του λίπους που έχει συλλεγεί, ακολουθεί έγχυση αυτού στην περιοχή με προσοχή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα λεπτό επιφανειακό στρώμα μεταξύ του δέρματος και του βαθύτερου υποδορίου λίπους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σημαντική βελτίωση των τοπικών δυσμορφιών.

Εάν υπάρχει έλλειψη πλεονάζοντος λίπους (π.χ. σε αδύνατες ασθενείς) χρησιμοποιούμε υαλουρονικό οξύ ειδικής σύστασης για τη διόρθωση του προβλήματος."

Το "αόρατο" σημάδι και η αποθεραπεία 

Σημάδια μεγάλα και εμφανή με τη νέα τεχνική δεν έχουμε καθώς όπως τονίζει ο γιατρός "δημιουργείται συνήθως μια πολύ μικρή οπή μέσω της οποίας εισχωρούν οι κάνουλες.

Η αποθεραπεία είναι απλή. Μπορεί να παρατηρηθεί μικρής έκτασης οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή και ίσως κάποιες εκχυμώσεις (μελανιές) για τις επόμενες 7-10 ημέρες.

Η όλη διαδικασία γίνεται σε χειρουργείο μιάς ημέρας (One Day Clinic), με τοπική αναισθησία και ενίοτε με μέθη (sedation). Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και συχνά εντυπωσιακό.Σε δύσκολες περιπτώσεις δυσμορφιών μπορεί η θεραπεία να επαναληφθεί μετά  από 6-8 μήνες".

Ακόμα το σκέφτεσαι; Γίνε ο «Ικτίνος» του κορμιού σου και άλλαξε για πάντα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top