6 +1 λόγοι για να μην ξεχνάς να πίνεις νερό

Για ένα γρήγορο boost ομορφιάς

Μπουκάλι με νερό

Xρειάζεσαι ένα γρήγορο boost ομορφιάς; 'Εχετε πάντα μαζί σου στις διακοπές νερό. Μπορεί να σου φαίνεται παν-απλο αλλά η κατανάλωση νερού στη σωστή ποσότητα μπορεί να σου βελτιώσει την επιδερμίδα με τρόπο που δε θα πιστεύεις.

H Gwyneth Paltrow δηλώνει ότι πίνει πολύ νερό για να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή

Εκτός από τα οφέλη ενυδάτωσης που έχει για τον οργανισμό μας και το αίσθημα ευεξίας, οι skin experts ορκίζονται ότι 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα (προσοχή, νερό όχι σόδα ή υγρά γενικώς) γράφουν με απίστευτο τρόπο στην επιδερμίδα.

Τι θα συμβεί;

Θα δεις το πρόσωπό σου να λάμπει (αλήθεια!). Η ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες και την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια από ποτέ.

Είναι το καλύτερο detox. Μπορείς να προσθέσεις μια φέτα λεμόνι στο νερό σου για detox θεραπεία.

Καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Η ενυδάτωση είναι ο βασικός παράγωντας που συντελεί στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Σε βοηθά να αντιμετωπίσεις την ακμή. Η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό ισούται με λιγότερα ενοχλητικά σπυράκια σύμφωνα με τους δερματολόγους.  

Μειώνει την τριχόπτωση. Η ενυδάτωση του οργανισμού έχει θετική επιρροή στο να χάνεις λιγότερα μαλλιά.

Αποτελεί την καλύτερη κρέμα ματιών. Με την κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού θα δεις τους μαύρους κύκλους να εξαφανίζονται.

Σε βοηθά να χάσεις αυτά τα δύο περιττά κιλάκια. Είναι αλήθεια ότι η κατανάλωση νερού δημιουργεί αίσθημα κορεσμού κι έτσι πινάς λιγότερο.

Α, κι επειδή είσαι eco-woman δεν θα επιλέξεις πλαστικό μπουκάλι αλλά ένα chic θερμός που κρατά το νερό δροσερό και δεν επιβαρύνει με πλαστικό το περιβάλλον!

Συντάκτης : Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top