Κάνω δίαιτα και έφαγα burger

Τι να κάνεις εάν μόλις χάλασες το διατροφικό σου πρόγραμμα

burger

Εσύ δεν είσαι σαν και μένα. Εσύ με το που είπαμε το Καλή Χρονιά, πήγες σε διατροφολόγο και ξεκίνησες πρόγραμμα διατροφής. Πες το και δίαιτα, δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι η δικιά μου, που όλο λέω και... όλο λέω- αυτό.

Και ενώ τα πας μια χαρά, τα παντελόνια σου πια ανεβαίνουν και κατεβαίνουν με χάρη και όχι με ζόρι, ήρθε η μέρα της μαρμότας. Που από το πρωί όλα πήγαιναν σύμφωνα με τον Νόμο του Μέρφι. Που στεναχωρήθηκες, στρεσαρίστηκες, πιέστηκες, και τελικά υπέκυψες στην υποτιθέμενη χαριτωμένη πίεση της παρέας να φάτε burger. Όπου burger, βάλε πίτσα/ μακαρονάδα/πάστα, οτιδήποτε μη διαιτητικό τέλος πάντων. 

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ξεπέρνα το. Τώρα το έφαγες. Πάει. Μην αυτοτιμωρηθείς πίνοντας μόνο νερό ή τρώγοντας ένα μήλο. 

Συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου λες και δεν συνέβη ποτέ αυτή η παρασπονδία. Για να έγινε, κάτι σημαίνει. Μπορεί και να την είχες ανάγκη. Πάμε παρακάτω τώρα. 

Μην απενεχοποιήσεις όμως τις παρασπονδίες και τις εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είπαμε, όχι στις ενοχές, αλλά μην κάνουμε και του κεφαλιού μας.   

Πηγή: allyou

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top