Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Ο σεφ έφτιαξε κανελόνια με μοσχαρίσιο ραγού και κρέμα τυριού, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
1 συσκευασία κανελόνια
1 κιλό μοσχάρι(χτένι ή ποντίκι)
5 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 μεσαία καρότα
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί 
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ. γλυκού κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media. 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    