«Δε θυμάμαι να λέω ότι είμαι η Μαντλίν. Ζητώ συγγνώμη από τους ΜακΚαν»

Σάλος με τις νέες δηλώσεις της 21χρονης από την Πολωνία

H 21χρονη Πολωνή δεν είναι μοναδική κοπέλα που έχει υποστηρίξει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν /  Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγγνώμη από τους γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν ζήτησε η Πολωνή, που υποστήριζε ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι. «Δε θυμάμαι να λέω ότι είμαι η Μαντλίν», λέει τώρα, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα DNA.

«Εκμεταλλεύτηκαν την ασθένειά της» - Έξαλλη η μητέρα της 21χρονης Πολωνής

«Δεν ήθελα να προκαλέσω κανένα αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, κυρίως στην οικογένεια ΜακΚαν», αναφέρει σήμερα η 21χρονη Πολωνή που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες υποστήριζε σθεναρά σε αναρτήσεις της, αλλά και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις της, ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Υπόθεση Μαντλίν: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA της Πολωνής

Υπόθεση Μαντλίν: Η 21χρονη Πολωνή λέει τώρα ότι δε θυμάται να λέει ότι είναι η ΜακΚαν

Η 21χρονη Πολωνή λέει τώρα ότι δε θυμάται να λέει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, ωστόσο υποστηρίζει ακόμα ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι

Η Γουέντελ εξέδωσε επίσης μια δήλωση 17 σελίδων στην οποία ζήτησε συγγνώμη για τη «λύπη» που προκάλεσε στους ΜακΚαν και στη συνέχεια περιέργως αρνήθηκε ότι είχε ποτέ ισχυριστεί ότι ήταν η Μαντλίν!

Δε θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ κάποια πράγματα και δεν είπα ποτέ ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν.

Υπόθεση Μαντλίν: «Δε θυμάμαι τίποτα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι»

«Χρησιμοποίησα αυτήν την πρόταση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram. Ήταν λάθος μου και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη για αυτό, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις λέξεις "Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν;" και όχι "Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν"», ανέφερε η 21χρονη Πολωνή και συμπλήρωσε: «Λοιπόν, ήταν λάθος μου. Ο κύριος σκοπός μου ήταν πάντα να μάθω ποια είμαι και τι ακριβώς συνέβη στο πολύ πληγωμένο παρελθόν μου».

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» - Η Πολωνή μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή

Ωστόσο, παρά τη «συγγνώμη» και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν είναι η Μαντλίν,η Γουέντελ συνεχίζει παραδόξως να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι το χαμένο κορίτσι, υπονοώντας ότι τα αποτελέσματα του DNA αλλοιώθηκαν.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι η Μαντλίν.

 

 

Σημειώνεται ότι  μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η Γουέντελ και η Δρ Γιοχάνσον έχουν τσακωθεί άσχημα.

Υπόθεση Μαντλίν: «Με δηλητηρίαζαν με 35 χάπια την ημέρα όταν ήμουν παιδί»

Όσον αφορά τους γονείς της 21χρονης στην Πολωνία, παραμένουν «παγωμένοι» και «αγχωμένοι», ιδίως για τους γονείς της εξαφανισμένης Μαντλίν, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη MailOnline φίλη της οικογένειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top