Υπόθεση Μαντλίν: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA της Πολωνής

Τέλος στο μυστήριο με την 21χρονη

Και άλλα κορίτσια έχουν ισχυριστεί τα τελευταία χρόνια ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στις οποίες υπεβλήθη η Τζούλια Γουέντελ, η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν.

Υπόθεση Μαντλίν: «Δε θυμάμαι τίποτα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι»

Η 21χρονη τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πριν μερικούς μήνες, όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν η Μαντλίν. Μέσω αναρτήσεών της στο Instagram έδειχνε τις ομοιότητες που είχε με το εξαφανισμένο παιδί, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς της χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως «ψέματα και χειραγώγηση».

Υπόθεση Μαντλίν: «Με δηλητηρίαζαν με 35 χάπια την ημέρα όταν ήμουν παιδί»

 

 

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμα και στην αμερικανική εκπομπή «Dr Phil», όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς να παρέχει καμία απόδειξη για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» - Η Πολωνή μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Τζούλια Γουέντελ εμφανίστηκε σε μεγάλη αμερικανική εκπομπή και υποστήριξε σθεναρά ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν 

Υπόθεση Μαντλίν: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA της 21χρονης Πολωνής

Λίγες ημέρες μετά την τηλεοπτική αυτή συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας επέμενε ότι ήταν η Μαντλίν, η 21χρονη έλαβε τα αποτελέσματα των τεστ DNA που αποφάνθηκαν ότι δεν είναι το κορίτσι που αγνοείται εδώ και 16 χρόνια.

 

 

Αντίθετα, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν πράγματι από την Πολωνία - όπως επέμεναν οι γονείς της, με κάποια γονίδια από τη Λιθουανία και τη Ρουμανία.

«Είναι 100% από την Πολωνία. Εμφανίζει ένα μικρό ποσοστό καταγωγής από Λιθουανία και Ρωσία, αλλά σίγουρα είναι Πολωνή», δήλωσε η Δρ Φία Γιόχανσον, η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ που βοήθησε τη Γουέντελ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ από την Πολωνία.

Υπόθεση Μαντλίν: Η 21χρονη Πολωνή μετακόμισε στην Αμερική μετά από απειλές

 

 

Η Γουέντελ δεν είχε παράσχει κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, με τους ίδιους τους γονείς της από την Πολωνία να λένε ότι τα έχει κατασκευάσει όλα και ότι είναι προφανές ότι δεν είναι η Μαντλίν.

Σημειώνεται ότι η ηλικία της δεν ταιριάζει με αυτή του εξαφανισμένου κοριτσιού, το οποίο σήμερα θα ήταν 19 ετών.

Η 21χρονη προσπαθούσε να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της υποστηρίζοντας ότι δε θυμάται μεγάλα κομμάτια της παιδικής της ηλικίας και ότι δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της, κάτι που διαψεύδεται από τους  γονείς της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top