Υπόθεση Μαντλίν: «Με δηλητηρίαζαν με 35 χάπια την ημέρα όταν ήμουν παιδί»

Η 21χρονη Πολωνή περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Και άλλα κορίτσια έχουν ισχυριστεί τα τελευταία χρόνια ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στις οποίες υπεβλήθη η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν, η κοπέλα έκανε νέες αποκαλύψεις για την παιδική ηλικία. Όπως λέει, οι γονείς της τη «δηλητηρίαζαν με 35 χάπια ημερησίως» όταν ήταν παιδί και ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Τι έδειξε η σύγκριση των φωτογραφιών της Μαντλίν και της Πολωνής

Η Τζούλια Γουέντελ, η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν, που εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, εξαναγκαζόταν να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια ημερησίως από την ηλικία των 7 και σήμερα δίνει «μάχη» με μια άγνωση ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, σύμφωνα με την ιδιωτική ντετέκτιβ που βρίσκεται στο πλευρό της, τη Δρ Γιόχανσον.

Η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν έκανε εξετάσεις DNA

 

Η Δρ Γιόχανσον ερευνά τους ισχυρισμούς της Γουέντελ, που από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της στην Πολωνία.

Ήταν 35 χάπια την ημέρα, από την ηλικία των 7 και για πέντε χρόνια

«Γι΄αυτό μιλάω στους γιατρούς, γιατί 35 χάπια την ημέρα στην ηλικία των 7; Σήμερα υποφέρει από ρινικές αιμορραγίες και πόνους στα κόκκαλα σε όλο το σώμα. Πολλές φορές καταρρέει και κλαίει εξαιτίας του πόνου», πρόσθεσε η Γιόχανσον.

Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεσπούν οι γονείς της 21χρονης-«Δεν παίρνει τα φάρμακά της»

«Τα χάπια θα μπορούσαν να φταίνε για όλα αυτά, καθώς μπορεί να τη δηλητηρίαζαν ώστε να σιγουρευτούν ότι δε θα θυμάται τίποτα και ότι θα κρατούσε το στόμα της κλειστό», πρόσθεσε.

 

 

Μαντλίν ΜακΚάν: Αναμένονται τα αποτελέσματα DNA για την Πολωνή 

Η Δρ Γιόχανσον ανέφερε επίσης ότι η Γουέντελ έχει κάνει μια σειρά από εξετάσεις, μεταξύ των οποίων αξονική και μαγνητική τομογραφία, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα DNA που θα καθορίσουν εάν είναι ή όχι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

 

 

Η Τζούλια βρίσκεται πλέον στην Αμερική και ζει σε ένα ασφαλές μέρος. «Είπε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται ότι έχει μια οικογένεια που ενδιαφέρεται. Τα παιδιά μου και ο σκύλος μου αγαπούν την αγγελική προσωπικότητά της», ανέφερε σε μια δημοσίευση στο Instagram η Γιόχανσον.

Την ίδια ώρα, ισχυρίζεται ότι ακόμη δεν μπορεί να βρει στοιχεία για τα πέντε πρώτα έτη ζωής της Τζούλιας στο Βρότσλαβ, όπου πιστεύεται ότι έχει μεγαλώσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top