Η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν έκανε εξετάσεις DNA

«Ενδέχεται να είναι και η 11χρονη που εξαφανίστηκε στην Ελβετία»

Τα κορίτσια που πίστευαν ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε εξετάσεις DNA υπεβλήθη η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν. Έδωσε δείγματα γενετικού υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι η το κορίτσι από τη Βρετανία που αναζητούν από το 2007.

Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεσπούν οι γονείς της 21χρονης-«Δεν παίρνει τα φάρμακά της»

Η 21χρονη Τζούλια Βέντελ που υποστηρίζει σθεναρά ότι μπορεί να είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ για τις εξετάσεις DNA, ώστε να εξακριβωθεί εάν όντως έχει δεσμούς με την οικογένεια ΜακΚαν.

 

 

Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι Βρετανίδα, οι αρχές θα συνεχίσουν την έρευνά τους και θα στείλουν τα αποτελέσματα σε ντετέκτιβ στην Πορτογαλία για σύγκριση, σύμφωνα με όσα είπε στους δημοσιογράφους η ιδιωτική ερευνητής της Βέντελ.

«Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Τζούλια είχε διακινηθεί σίγουρα στην Πολωνία από άλλη χώρα από διεθνή ομάδα διακινητών», πρόσθεσε η Δρ Γιόχανσον.

 

 

Μαντλίν ΜακΚαν: Οι αναρτήσεις «αποδείξεις» της Πολωνής

Η 21χρονη κοπέλα από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν, τους τελευταίους μήνες με δεκάδες αναρτήσεις σε προφίλ της στο Instagram προσπαθεί να το αποδείξει, συγκρίνοντας φωτογραφίες της με αυτές του μικρού κοριτσιού, αλλά και των γονιών της.

Δήλωσε ότι έμαθε για πρώτη φορά για την υπόθεση, όταν άρχισε να ερευνά εξαιτίας των αντιφάσεων των γονιώ της στις ιστορίες τους για την παιδική της ηλικία.

 

 

Αναφορικά με την ηλικία, η Βέντελ είναι 21 ετών, ενώ η Μαντλίν σήμερα θα ήταν 19. Όπως υποστηρίζει η Πολωνή, πιστεύει ότι οι γονείς της θα μπορούσαν να είχαν πει ψέματα για την ηλικία της, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της όταν θεωρητικά ήταν έγκυος.

 

 

Η Πολωνή και η ανακριτής της είναι πεπεισμένοι ότι η Τζούλια δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία, ενώ έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ένα άλλο κορίτσι που αγνοείται, η Livia Schwepp.

Η Livia Clara Schepp ήταν μια νεαρή Ελβετίδα που απήχθη από τον πατέρα της το 2011, μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Alessia Schepp.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top