Πολωνή υποστηρίζει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν - Θα κάνει τεστ DNA

«Έχουμε ίδια σημάδια» - Οι γονείς της Μαντλίν δέχθηκαν να γίνει η εξέταση

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η υπόθεση της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2007. Μια 21χρονη κοπέλα από την Πολωνία υποστηρίζει ότι πιστεύει πως είναι το εξαφανισμένο κορίτσι, αφού όπως λέει έχουν ίδια σημάδια. Οι γονείς της Μαντλίν αποδέχθηκαν την πρότασή της να γίνει τεστ DNA.

Μικρή Μαντλίν: Κι επίσημα ύποπτος ο Γερμανός παιδόφιλος

Η 21χρονη Julia Wendell από την Πολωνία έγινε viral αυτή την εβδομάδα αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚάν» (@iammadeleinemcan), υποστηρίζοντας ότι πιστεύει πως μπορεί να είναι η Μαντλίν , όταν άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της πριν μερικούς μήνες.

 

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται επίσης ότι έχει μια ελιά στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

 

 

 

Είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Τους τελευταίους μήνες δεκάδες άνθρωποι μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως μέρος μιας τάσης, για να δείξουν την ομοιότητα τους με τη Μαντλίν. Τελευταία η νεαρή Πολωνή, η οποία ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της και τις συγκρίνει με αυτές της μικρής Μαντλίν, ως «απόδειξη» ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ακόμα, ζήτησε από τον κόσμο που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τη στηρίξει, ώστε οι γονείς της Μαντλίν να δεχθούν να γίνει εξέταση DNA, όπως και έγινε.

@iammadeleinemccannc Thank You!😭❤️ #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ original sound - 🩻🧿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

 

«Η οικογένεια δεν θέλει να ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει όλες τις πιθανότητες. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Αυτό δεν αμφισβητείται. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα υπολογίζονται», ανέφερε στη Daily Star Sunday πηγή κοντά στην οικογένεια της Μαντλίν.

Σημειώνεται ότι οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολούνται με την εξαφάνιση της Μαντλίν πιστεύουν ότι το κορίτσι έχει δολοφονηθεί από τον Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος και βρίσκεται στη φυλακή καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα. Όμως, παρά τις εκτεταμένες έρευνες, η σορός του κοριτσιού δε βρέθηκε ποτέ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top