Τι έδειξε η σύγκριση των φωτογραφιών της Μαντλίν και της Πολωνής

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έχει υποβληθεί σε εξέταση DNA

Τα κορίτσια που πίστευαν ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ από την Πολωνία δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚάν». Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Ελβετοί ειδικοί, οι οποίοι συνέκριναν τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών. 

Όπως είπε ο συνιδρυτής της ελβετικής εταιρείας Ava-X στην εφημερίδα Blick, «είναι πρακτικά αδύνατο για τη νεαρή από την Πολωνία να είναι η Μαντλίν».

 

 

Η συγκεκριμένη εταιρεία προχώρησε σε σύγκριση φωτογραφιών των δύο προσώπων αμέσως μόλις η 21χρονη υποστήριξε δημόσια ότι αυτή είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007. 

Οι ειδικοί της εταιρείας συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της 21χρονης με αυτές της ενήλικης ζωής της και υπήρξε ταύτιση. Αντίθετα αυτό δε συνέβη όταν έγινε η σύγκριση με τις παιδικές φωτογραφίες της μικρής Μαντλίν με τις φωτογραφίες της ενήλικης Πολωνής. 

Η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν έκανε εξετάσεις DNA

«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο όταν κάναμε το ίδιο με τις φωτογραφίες της Μαντλίν δεν υπήρξε καμία ταυτοποίηση», δήλωσε ειδικός της εταιρείας.

Η τεχνική που εφάρμοσαν είναι να «σπάνε» τη φωτογραφία ενός ατόμου σε μικρά τμήματα και να ελέγχουν αν αυτά ταυτοποιούνται με άλλες φωτογραφίες σε βάσεις δεδομένων.

Η 21χρονη από την Πολωνία έχει υποστηρίξει ότι άκουσε από τη γιαγιά της για πρώτη φορά ότι ήταν η μικρή Μαντλίν και έκτοτε έχει προχωρήσει σε κινήσεις για να το αποδείξει, ανάμεσα στις οποίες και τεστ DNA.

Μαντλίν ΜακΚάν: Αρνείται το τεστ DNA η οικογένεια της Πολωνής

«Έχω τα ίδια μάτια, το ίδιο σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, έχω το ίδιο κενό στα δόντια με την Μαντλίν», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram για να δικαιολογήσει τους ισχυρισμούς της.

Ωστόσο στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι η 21χρονη Γουέντελ είναι μυθομανής και δεν είναι η μικρή Μαντλίν.

Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεσπούν οι γονείς της 21χρονης-«Δεν παίρνει τα φάρμακά της»

Εκείνη πάντως επιμένει στους ισχυρισμούς της και υποστηρίζει ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

 

 

«Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την αναζήτηση της Τζούλια, παρακαλούμε να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας έρευνας. Πρόκειται για μια ευάλωτη γυναίκα που αναζητά απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα και τη ζωή της. Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας, είναι ένα ανθρώπινο ον που αξίζει σεβασμό. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα σε λίγες εβδομάδες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα, αλλά τώρα, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή αυτής της γυναίκας. Δεν υπάρχει λόγος να εκτοξεύετε μίσος, κριτική και κυρίως απειλές προς ένα άτομο που έχει ανάγκη. Αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πολωνή υποστηρίζει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν - Θα κάνει τεστ DNA

Μαντλίν ΜακΚάν: Διαταραγμένη προσωπικότητα η 21χρονη Πολωνή

Οι γονείς της 21χρονης υποστηρίζουν ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα και θέλει να τραβάει την προσοχή. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει λογαριασμούς στα social media με τρία διαφορετικά ονόματα. 

 

 

Οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει στο Twitter λογαριασμούς με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Μυστήριο με την Πολωνή -Τα τρία προφίλ και τα ροζ βίντεο

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η Τζούλια διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες και έχει αναρτήσει αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων. Τέλος, φέρεται να διατηρεί λογαριασμό με ψευδώνυμο σε εφαρμογή για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top