Εξαφάνιση Μαντλίν: Μυστήριο με την Πολωνή -Τα τρία προφίλ και τα ροζ βίντεο

Γιατί οι αρχές πιστεύουν ότι δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Στο επίκεντρο έχει έρθει ξανά η υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν σε τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007. Αυτή τη φορά, αφορμή έχει σταθεί μια 22χρονη κοπέλα από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι. «Βοηθήστε με, πρέπει να μιλήσω με την Κέιτ και τον Τζέρι ΜακΚαν McCann», είναι το επίσημο όνομα του λογαριασμού, του οποίου το όνομα χρήστη είναι iammadeleinemccan.

Πολωνή υποστηρίζει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν - Θα κάνει τεστ DNA

 

 

Στο προφιλ πάρχουν γύρω στις πενήντα αναρτήσεις, στις οποίες η 21χρονη συγκρίνει τα φυσικά της χαρακτηριστικά τόσο με αυτά της μικρής όσο και με αυτά των γονιών της. Το σχήμα των ματιών και του χαμόγελου της Μαντλιν, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου των γονιών της ανήλικης, δημοσιεύτηκαν και συγκρίθηκαν από αυτή τη γυναίκα, η οποία ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές στη χώρα της και στο Ηνωμένο Βασίλειο να συγκρίνουν τα δείγματα DNA.

 

 

Σε δηλώσεις της στο «Daily Star», αποκάλυψε πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια. «Έχω ζήσει μια πολύ σκληρή ζωή και έχω υποφέρει από έναν Γερμανό παιδόφιλο, που ήταν ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν», δήλωσε και συνέχισε:

Δεν είχα ακούσει για αυτήν την υπόθεση μέχρι που άρχισα να κάνω ερωτήσεις στους γονείς μου για την παιδική μου ηλικία, καθώς δεν τη θυμάμαι καθόλου.

«Οι αναμνήσεις είναι όλες πολύ θολές και όταν έχω συζητήσει με τους γονείς μου, τα πράγματα δε φαίνεται να αθροίζονται και πάντα προσπαθούν να αλλάξουν θέμα».

 

 

Scotland Yard: Γιατί πιστεύει ότι η Πολωνή δεν είναι η Μαντλίν

Παρά τις δηλώσεις της νεαρής Πολωνής, η Scotland Yard διαβεβαίωσε ότι έχουν λόγους να μην πιστεύουν τους ισχυρισμούς αυτού του κοριτσιού και ως εκ τούτου, να μην κάνουν καμία ανάλυση δειγμάτων DNA.

Η βρετανική αστυνομία πιστεύει ότι η Μαντλίν πέθανε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Επιπλέον, εάν ζούσε, σήμερα θα ήταν 19 ετών, δύο χρόνια νεότερη από την Πολωνή.

Επιπλέον, η Scotland Yard χρησιμοποιεί τεχνολογία προόδου της ηλικίας που μπορεί να επιβεβαιώσει εάν είναι όντως η Μαντλίν και αν έχει κάποια ομοιότητα με τα χαρακτηριστικά τους. Αφού πραγματοποιήθηκε η ανάλυση, οι ερευνητές εξήγησαν ότι η νεαρή Πολωνή δε μοιάζει σε τίποτα στη Μαντλίν.

Σημειώσαν ακόμα ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν δεκάδες περιπτώσεις κοριτσιών που ισχυρίστηκαν ότι ήταν η μικρή Μαντλίν, κάτι που αποθαρρύνει τους ερευνητές να προχωρήσουν σε εξέταση DNA.

Ακόμα, η 22χρονη φέρεται να διατηρεί προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τρία διαφορετικά ονόματα: Julia Faustyna, Julia  Wandelt και Julia Wendell, ενώ φέρεται να έχει ανεβάσει και υλικό πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα αυτά ενισχύουν τις υποψίες ότι τα λεγόμενα της Πολωνής είναι μυθεύματα, προκειμένου να αυξήσει τη δημοσιότητά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top