Υπόθεση Μαντλίν: Η 21χρονη Πολωνή μετακόμισε στην Αμερική μετά από απειλές

"Κατέρρευσα ολοκληρωτικά. Αναρωτιέμαι γιατί η οικογένειά μου δε με βοήθησε"

Και άλλα κορίτσια έχουν ισχυριστεί τα τελευταία χρόνια ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η 21χρονη Τζούλια Βέντελ, η οποία υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν μετακόμισε στην Αμερική, καθώς, όπως ισχυρίζεται κατέρρευσε συναισθηματικά και δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της. 

Όπως είπε στο RadarOnline, είδε μια ταινία που αφορούσε στην κακοποίηση ενός παιδιού, η οποία έφερε στη μνήμη της τραυματικές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικίας, με αποτέλεσμα να μην αντέξει συναισθηματικά. 

Υπόθεση Μαντλίν: «Με δηλητηρίαζαν με 35 χάπια την ημέρα όταν ήμουν παιδί»

«Κατέρρευσα ολοκληρωτικά. Αφού είδα την ταινία πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου και άρχισα να κλαίω και να αναρωτιέμαι γιατί η οικογένειά μου δε με βοήθησε και μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε και πρόσθεσε:

Η μικρή Μαντλίν δίπλα σε φωτογραφία της 21χρονης Πολωνής που πίστευε πως είναι η κόρη των ΜακΚάν

H 21χρονη από την Πολωνία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν μετακόμισε στις ΗΠΑ γιατί, όπως είπε, δέχεται απειλές κατά της ζωής της

«Για πρώτη φορά αναρωτήθηκα γιατί η οικογένεια που με μεγάλωσε προσπάθησε να με καταστρέψει. Πάντα προσπαθούσα να το καταλάβω. Έλεγα στον εαυτό μου είναι η οικογένειά σου, θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά δεν είναι αλήθεια».

Τι έδειξε η σύγκριση των φωτογραφιών της Μαντλίν και της Πολωνής

Μαντλίν ΜακΚάν: Η 21χρονη μετακόμισε στις ΗΠΑ γιατί δεχόταν απειλές

Η Βέντελ φιλοξενείται στο Λος Άντζελες από ένα μέντιουμ, την Dr. Φία Γιόχανσον, καθώς ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της μέσω διαδικτύου. 

Η 21χρονη Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της. 

Η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν έκανε εξετάσεις DNA

Το μέντιουμ που τη φιλοξενεί είπε σε ένα live της στο Instagram ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της 21χρονης στην Πολωνία. 

«Όσο περισσότερο ερευνώ τη ζωή της Τζούλιας στην Πολωνία, τόσο περισσότερο λυπάμαι για εκείνη και τη μητέρα της», είπε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η μητέρα της 21χρονης έχει έρθει σε επαφή με μια βρετανική σελίδα, σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τους ισχυρισμούς της κόρης της. 

Μαντλίν ΜακΚάν: Αρνείται το τεστ DNA η οικογένεια της Πολωνής

«Με εξέπληξε που είδα τη μητέρα της Τζούλια να λέει ότι ανησυχεί για την κόρη της και στη συνέχεια, αντί να επικοινωνεί μαζί μου, που τη φιλοξενώ στις ΗΠΑ, να επικοινωνεί με μια σελίδα που έχει την έδρα της στη Βρετανία», τόνισε. 

Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεσπούν οι γονείς της 21χρονης-«Δεν παίρνει τα φάρμακά της»

Η Βέντελ αυτή τη στιγμή περιμένει τα αποτελέσματα του DNA, τα οποία θα δείξουν αν είναι τελικά ή όχι η μικρή Μαντλίν. Πάντως εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για την αναγνώριση του προσώπου έχει δηλώσει πως είναι πρακτικά αδύνατον η 21χρονη από την Πολωνία να είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top