Υπόθεση Μαντλίν: «Δε θυμάμαι τίποτα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι»

Η 21χρονη Πολωνή αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα ιατρικά της αρχεία

Και άλλα κορίτσια έχουν ισχυριστεί τα τελευταία χρόνια ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η νεαρή Πολωνή που ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα, Μαντλίν ΜακΚάν, αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα ιατρικά της αρχεία, τα οποία ανέκτησε πρόσφατα. Η 3χρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, το 2007.Έκτοτε, οι γονείς της δεν έπαψαν να την αναζητούν.

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» - Η Πολωνή μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Julia Wendell, μαζί με τον εκπρόσωπό της, Dr. Fia Johansson, αποκάλυψε μιλώντας στο Radar Online, ότι έλαβαν σχεδόν 500 σελίδες από τα ιατρικά αρχεία της 21χρονης και δείχνουν ότι η Julia υπέστη κάταγμα κρανίου σε ηλικία οκτώ ετών και βρισκόταν σε «σχεδόν κωματώδη» κατάσταση στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια δεν μπορούσε να μιλήσει ή να περπατήσει για περισσότερο από έναν χρόνο ως αποτέλεσμα του τραυματισμού.

Η Dr. Fia Johansson αποκάλυψε ότι η Julia «δε θυμάται τίποτα από αυτά» μετά τον τραυματισμό. Οι γονείς της Julia στην Πολωνία εξέδωσαν προηγουμένως μια δήλωση ως απάντηση στους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας μέσω μιας πολωνικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για τους αγνοούμενους. Μεταφρασμένη η δήλωση αναφέρει: «Για εμάς, ως οικογένεια είναι προφανές ότι η Julia είναι η κόρη, η εγγονή, η αδερφή, η ανιψιά, η ξαδέρφη και η θετή ανιψιά μας. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες. Η Τζούλια έχει επίσης αυτές τις φωτογραφίες, επειδή τράβηξε από το σπίτι της οικογένειας με το πιστοποιητικό γέννησης, καθώς και πολυάριθμες εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεσπούν οι γονείς της 21χρονης-«Δεν παίρνει τα φάρμακά της»

Πρόσθεσαν: «Η Julia κάποτε ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο. Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι έχει ένα εκατομμύριο ακολούθους. Είμαστε συντετριμμένοι με αυτήν την τρέχουσα κατάσταση».

Υπόθεση Μαντλίν: Η 21χρονη Πολωνή μετακόμισε στην Αμερική μετά από απειλές

Η Dr. Fia Johansson είπε επίσης πρόσφατα ότι η Julia έχει υποβληθεί σε τεστ DNA, λέγοντας: «Αν τα αποτελέσματα φανούν ότι είναι Βρετανίδα ή από αυτήν την περιοχή, τότε θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη Madeleine McCann και θα επικοινωνήσουμε με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία. Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Julia διακινήθηκε οπωσδήποτε στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα trafficking».

Η Julia μίλησε επίσης για το μήνυμα που είχε στείλει προς τον Gerry και την Kate McCann, λέγοντας: «Πιστεύω πραγματικά ότι μπορώ να είμαι η Μαντλίν, η κόρη σου, αλλά αν δεν είμαι, τότε είμαι πάνω από 100% σίγουρη ότι εμπλέκεται το άτομο που με κακοποίησε».

Τι έδειξε η σύγκριση των φωτογραφιών της Μαντλίν και της Πολωνής

Συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν, ξέρω ότι μπορώ να ανοίξω ξανά αυτήν την υπόθεση. Προσπάθησα να μιλήσω με πολλές αρχές το 2022. Μίλησα με την πρεσβεία στην Πολωνία, την Πορτογαλία, την Αγγλία... Interpol, πολωνική αστυνομία, και την πορτογαλική αστυνομία και κανείς δε με άκουσε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top