«Εκμεταλλεύτηκαν την ασθένειά της» - Έξαλλη η μητέρα της 21χρονης Πολωνής

Επέστρεψε στην Πολωνία η Τζούλια Γουέντελ, αλλά όχι στο σπίτι της

H 21χρονη Πολωνή δεν είναι μοναδική κοπέλα που έχει υποστηρίξει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν /  Αλήθειες με τη Ζήνα

«Φωτιά» πήραν τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την 21χρονη Πολωνή Τζούλια Γουέντελ που ισχυριζόταν ότι είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν και η οποία υποβλήθηκε σε τεστ DNA, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό. Η μητέρα της 21χρονης φέρεται να είναι εξοργισμένη με την τροπή που πήραν τα πράγματα και κυρίως με τον ρόλο που έπαιξε η δρ Φία Γιόχανσον, η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ που βοήθησε τη Γουέντελ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ από την Πολωνία.

Υπόθεση Μαντλίν: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA της Πολωνής

Η Γουέντελ είχε εμφανιστεί στην αμερικανική εκπομπή «Dr Phil», όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς όμως να παρέχει καμία απόδειξη για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Oι κρυφοί πόθοι, ωστόσο, της Τζούλιας διαψεύστηκαν: τα αποτελέσματα του τεστ DNA έδειξαν πως η Γουέντελ δεν είναι το κορίτσι από τη Βρετανία που αγνοείται εδώ και 16 χρόνια. 

 

 

«Είναι 100% από την Πολωνία. Εμφανίζει ένα μικρό ποσοστό καταγωγής από Λιθουανία και Ρωσία, αλλά σίγουρα είναι Πολωνή», δήλωσε η δρ Φία Γιόχανσον, η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ που βοήθησε την Πολωνή να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Υπόθεση Μαντλίν: «Με δηλητηρίαζαν με 35 χάπια την ημέρα όταν ήμουν παιδί»

Υπόθεση Μαντλίν: «Έξαλλη η μητέρα της 21χρονης»

Η μητέρα της Γουέντελ φέρεται να είναι εξοργισμένη με τον ρόλο που έπαιξε στην όλη υπόθεση η Γιόχανσον.

Σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail, διαπιστώθηκε ότι η Γουέντελ, έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ στην Πολωνία, αλλά δεν είναι με την οικογένειά της.

Η μητέρα της 21χρονης και ο θετός της πατέρας είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι από τις ενέργειες της Γιόχανσον, ενός αυτοαποκαλούμενου μέντιουμ, που άκουσε τους ισχυρισμούς της Τζούλια και ισχυρίστηκε ότι «τη βοηθούσε» να αποκαλύψει την αλήθεια, την ίδια ώρα που την ωθούσε σε μια σειρά από εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης.

Η Τζούλια Γουέντελ εμφανίστηκε σε μεγάλη αμερικανική εκπομπή και υποστήριξε ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

 Η μητέρα της Τζούλια Γουέντελ είναι εξοργισμένη με την δρ Γιόχανσον κατηγορώντας την πως ωθούσε την κόρη της σε μια σειρά από εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης όπως στην αμερικανική εκπομπή «Dr Phil», εκμεταλλευόμενη την ασθένεια της νεαρής κοπέλας

Σύμφωνα με όσα είπε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια της Πολωνής, «ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η Τζούλια δεν ήταν η Μαντλίν και η μητέρα της, Ντορότα, είναι έξαλλη που η λεγόμενη γιατρός (η Γιόχανσον), εκμεταλλεύτηκε την ασθένεια της νεαρής κοπέλας

Η Τζούλια είχε προβλήματα ψυχικής υγείας εδώ και πολλά χρόνια και υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις αυτοτραυματισμού, χρειάζεται σοβαρή βοήθεια».

Το ίδιο πρόσωπο ανέφερε: «Η Ντορότα κουβαλούσε μέσα της την Τζούλια για εννέα μήνες και την αγαπά με όλη της την καρδιά ακόμα και μετά από όλα αυτά, και ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Τζούλιας. Θέλει απλώς η κόρη της να λάβει θεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Επίσης η μητέρα της είναι λυπημένη που όλη αυτή η δημοσιότητα έχει προκαλέσει νέα θλίψη στην οικογένεια ΜακΚαν.

Υπόθεση Μαντλίν: «Δε θυμάμαι τίποτα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι»

Πώς αντέδρασε η 21χρονη στην είδηση ότι δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Γιόχανσον αποκάλυψε ποια ήταν την αντίδραση της 21χρονης Πολωνής όταν έμαθε για τα αρνητικά αποτελέσματα του τεστ DNA : «Στην αρχή δεν ήθελε να πιστέψει τα αποτελέσματα του DNA, έλεγε "μήπως κάποιος άλλαξε τα αποτελέσματα;", αλλά της είπα, "σταμάτα το αυτό τώρα"».

«Μπορώ να καταλάβω ως ψυχολόγος γιατί δεν ήθελε να πιστέψει ότι η μητέρα της είναι η πραγματική της μητέρα. Αλλά της είπα πως πρέπει να σταματήσει αυτή την "ιδέα" πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, να δεχτεί το αποτέλεσμα του τεστ DNA και να προχωρήσει στη ζωή της», πρόσθεσε η ίδια.

Η Daily Mail αναφέρει επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Γουέντελ ισχυριζόταν ότι είναι κάποιο πρόσωπο που έχει εξαφανιστεί. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top