Πάτρα: Σάλος με γυμναστή που έκανε κάστινγκ για την παρέλαση

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, διατάχθηκε μετά τις καταγγελίες γονέων ότι γυμναστής σχολείου στην Πάτρα έκανε «κάστινγκ» για τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γυμναστής κλήθηκε σε έγγραφη απολογία από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας η οποία επίσης διερευνά τις καταγγελίες.

Γονείς εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στις πρακτικές του γυμναστή, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «θέλει… ψηλές, αδύνατες και κατά προτίμηση καστανές» μαθήτριες για την παρέλαση.

Προσπάθησαν επίσης να έρθουν σε επαφή μαζί του για να ζητήσουν διευκρινίσεις, όμως ο γυμναστής δυσκολεύτηκε να δώσει εξήγηση για τη συμπεριφορά του. 

Έτσι απευθύνθηκαν στον διευθυντή του σχολείου, ζητώντας του να παρέμβει για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top