Θεσσαλονίκη: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο

Διαπιστώθηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες, Κυριακή, ο 14χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κάνοντας παρκούρ

Θεσσαλονίκη: Από ύψος 12 μέτρων έπεσε ο 14χρονος που έκανε παρκούρ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, στην οποία φαινόταν ότι δεν είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο, οι γιατροί εντόπισαν αιμάτωμα στο κεφάλι και κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί. 

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο

Οι νευροχειρουργοί, που τον παρακολουθούν, επανεκτίμησαν την κατάστασή του και προχώρησαν στην επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές. Ο 14χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ θα υποβληθεί σε τρίτο χειρουργείο από ορθοπεδικούς για τα κατάγματα στα άκρα του. 

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που έπεσε από ταράτσα

Ο ανήλικός, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έκανε παρκούρ μαζί με τους φίλους του. Στην προσπάθειά του να πηδήξει από μια υπό κατασκευή οικοδομή σε μια άλλη πολυκατοικία, έπεσε από ύψος περίπου 12 μέτρων, αφού έσπασε ένα προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα του κτιρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top