Ηλεία: Φόβοι για βεντέτα – Απολογείται ο δολοφόνος της Βασιλικής

Συγκλονίζει ο δάσκαλος της 11χρονης

Απολογείται σήμερα ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία και στη συνέχεια τη σκότωσε με ένα κατσαβίδι.

Η κατάσταση στο χωριό, όπου μένει η οικογένεια της μικρής και του δράστη είναι έκρυθμη και οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο να εκδηλωθεί βεντέτα, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου, την ώρα της κηδείας της Βασιλικής. 

Ηλεία: «Αφού σκότωσε το κορίτσι ήρθε στο σπίτι και κοιμήθηκε»

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα απολογηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας λίγο μετά τις 10:30. Εκεί θα μεταβούν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, καθώς αποφασίστηκε να μη μεταφερθεί ο κατηγορούμενος στα δικαστήρια, υπό τον φόβο να τον λιντσάρουν συγγενείς της 11χρονης. 

δολοφόνος Ηλεία 1

Ηλεία: Αρνήθηκαν να εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τον κατηγορούμενο 

Όπως μετέδωσε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είκοσι δύο δικηγόροι κλήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της 11χρονης, τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα. Ωστόσο όλοι τους αρνήθηκαν να τον υπερασπιστούν, λόγω της αγριότητας του εγκλήματος.

Ηλεία: Πόνος και οργή στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Αποτρεπτικά λειτούργησε και το κύμα οργής εναντίον του 37χρονου και ο φόβος για αντίποινα. Τελικά βρέθηκε ο δικηγόρος που δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του. 

Ηλεία: «Η Βασιλική ήταν ένα χαμογελαστό παιδί»

Οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές της 11χρονης Βασιλικής είναι συντετριμμένοι από την άγρια δολοφονία της. 

11χρονη Ηλεία

Ο δάσκαλος της 11χρονης, Τάσος Τζαμαλής, μίλησε στο Mega για τη μικρή.

Ηλεία: «Άκουσα ένα αχ και μετά τίποτα»

«Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, που πάντα σου έδινε αισιοδοξία. Συνεργαζόταν με τους υπόλοιπους μαθητές, προσπαθούσε στο μέγιστο βαθμό και με κάθε τρόπο να είναι καλή στα μαθήματά της. Δεν έχω να πω το παραμικρό κακό. Πάντα μου έκανε εντύπωση το χαμόγελό της και τα φωτεινά ματάκια της. Αυτό πρέπει να θυμάται ο κόσμος, ακόμη και όσοι δεν τη γνώριζαν, πως ήταν ένα τόσο χαμογελαστό παιδάκι», είπε.

Όπως τόνισε, κανείς δεν περίμενε να φύγει η μικρή με έναν τόσο βίαιο τρόπο. 

Ηλεία: Δεν μπήκε ούτε μια ημέρα φυλακή για τον βιασμό 14χρονης

«Αυτό που με συγκλονίζει περισσότερο είναι ότι "δούλευα" σε έναν αναπτυσσόμενο άνθρωπο, ο οποίος, χωρίς να το περιμένει κανείς, πλέον δε ζει. Εγώ ασχολούμαι με το μέλλον του λαού, είμαι εκπαιδευτικός, και η εργασία μου είναι οι μαθητές μου. Παίρνοντας ένα παιδί και διαπαιδαγωγώντας το, προσπαθώ να το προετοιμάσω για την κοινωνία του μέλλοντος, όταν θα γίνει ενήλικας», είπε και πρόσθεσε:

δολοφόνος Ηλεία 22

Ηλεία: Χτυπήματα σε καρδιά και σπλήνα είχε η 11χρονη -Δεν προκύπτει βιασμός

«Αυτό που έγινε δεν μπορείς να το προβλέψεις, όμως. Στο πλαίσιο διάφορων μαθημάτων, κάναμε συζητήσεις για σχετικά ζητήματα, όπως να μη μιλάμε σε αγνώστους κ.λπ. Αλλά δεν είναι το ίδιο, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί αυτή την τραγική εξέλιξη. Οι συμμαθητές της είναι συγκλονισμένοι, προσπαθούν με το μικρό τους μυαλουδάκι να επεξεργαστούν όλα αυτά που έγιναν και να δημιουργήσουν άμυνες για να το ξεπεράσουν».

Ηλεία: Η κυνική ομολογία του δράστη

Ο 37χρονος ομολόγησε το έγκλημά του με μια κυνικότητα που εξέπληξε και τους ίδιους τους αστυνομικούς. 

Ηλεία: Η Εξοργιστική Ομολογία Του Δολοφόνου Της 11χρονης

«Η Βασιλική με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου και εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μια βόλτα και αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 20:00» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δράστης στην ομολογία του.

«Όταν φτάσαμε σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά, αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και στη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή», συνέχισε.

«Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν ωχ και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω, γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top