«Άκουσα το κλάμα του γιου μου και μου είπαν ότι γεννήθηκε νεκρός»

Γέννησε πριν 40 χρόνια και πιστεύει ότι έπεσε θύμα παράνομων υιοθεσιών

Η Αναστασία Χόντου πριν από 40 χρόνια γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο όμως δεν κράτησε ποτέ στην αγκαλιά της. 

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε μια μικρή αιμορραγία και πήγε στο νοσοκομείο. 

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: «Η αμοιβή μου ήταν 18.000 ευρώ»

«Με κράτησαν έναν μήνα εκεί και παρακολουθούσαν το μωρό. Ξαφνικά μετά από έναν μήνα, μου είπαν ότι δεν άκουγαν τους παλμούς του μωρού, ενώ εγώ το αισθανόμουν κανονικά. Με έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να γεννήσω με καισαρική», είπε. 

Σύμφωνα με την ίδια, το φάρμακο της αναισθησίας δεν την έπιασε, με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται να δει το μωρό και να ακούσει το κλάμα του. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πληροφοριακό σύστημα για αναδοχές και υιοθεσίες

Παρ’ όλ’ αυτά, τρεις ώρες αργότερα οι γιατροί ενημέρωσαν τον σύζυγό της ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό. 

«Του έδειξαν ένα νεκρό μωρό, αλλά δεν ξέρω αν ήταν το μωρό μου. Δε μας έδωσαν ποτέ ένα χαρτί με τα αίτια θανάτου και όταν ζητήσαμε να το πάρουμε για να το κηδέψουμε, το αρνήθηκαν και είπαν ότι αυτό είναι δουλειά του νοσοκομείου», είπε η κ. Χόντου. 

Ο χρόνος που ακολούθησε ήταν εφιαλτικός για την ίδια. 

Σκάνδαλο στη Γαλλία: Έκλεβαν παιδιά για να τα δώσουν για υιοθεσία

«Ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είχα παραμελήσει την κόρη μου. Ακόμα και τώρα, 40 χρόνια μετά ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μέρα, νύχτα έβλεπα τη σκηνή του χειρουργείου. Έβλεπα το μωρό που το βγάλανε και έκλαιγε. Δεν υπάρχει μέρα να μην το σκεφτώ. Κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου, στα γενέθλιά του, ανάβω ένα κεράκι κι εύχομαι να είναι καλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει, πώς περνάει, αν είναι καλά», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top