Νύχτα τρόμου στην Πάρνηθα - Πώς έγινε η άγρια επίθεση στους εθελοντές

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

'Αγρια επίθεση δέχτηκε μια ομάδα εθελοντών που μάζευε σκουπίδια απο την Πάρνηθα όταν επτά νεαροί άνδρες τους επιτέθηκαν μέσα στην νύχτα με αποτέλεσμα να τους ξυλοκοπήσουν και να τους μαχαιρώσουν. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες αλλά και τα κίνητρα που τους οδήγησαν σε αυτή την βιαιοπραγία.

Πάρνηθα: Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που μάζευαν τα σκουπίδια

 

Σοκάρουν οι εικόνες από την άγρια επίθεση που δέχθηκαν εθελοντές στην Πάρνηθα. Είχαν πάει να μαζέψουν σκουπίδια και βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο.

Νύχτα τρόμου στην Πάρνηθα

Η ομάδα εθελοντών είχε ξεκινήσει απο τα Δερβενοχώρια με στόχο να καθαρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία στην Πάρνηθα. Δεν περιμενε όμως τί θα ακολουθούσε το βράδυ που έκαναν στάση στην Κρύα Πηγη Φυλής.

Σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σχεδίαζαν να διανυκτερεύσουν δύο από τους εθελοντές.

Νύχτα τρόμου στην Πάρνηθα

Το εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου δέχθηκαν επίθεση οι εθελοντές

Πάρνηθα: Πώς έγινε η επίθεση στους εθελοντές

Ήταν λιγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν δυο οχήματα στάθμευσαν έξω απο το κτίριο.

Επτά νεαροί άνδρες ηλικίας 20-25 ετών, μετά τον πρώτο διαπληκτισμό αποχώρησαν, όμως λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν αυτό που είχαν αρχίσει...Ξεκίνησαν μια άνευ λόγου επίθεση ξυλοκοπώντας και μαχαιρώνοντας τους δυο νεαρούς.

«Ήταν απο πάνω μας με φακούς, και χαρακτηριστικά λέει ο ένας "καναμε comeback" και εκείνη τη στιγμή ξεκινάνε και μας χτυπάνε, τον φίλο μου τον Γιώργο τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στην πλάτη και στον ώμο» είπε ο εθελοντής Μιχάλης Λαπαρδας.

«Αυτό που αντίκρισα ήταν ο Γιώργος με πολύ αίμα στο κεφάλι φοβισμένος, καλυμμένος όλος με αίματα» ανέφερε από την πλευρά του ο εθελοντής Βασίλης Σφακιανόπουλος.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top