Πειραιάς:Ξεσπά η σύζυγος του θύματος-«Ήθελε να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν»

Καταπέλτης το βούλευμα για τον δολοφόνο του υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά

Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 68χρονο που δολοφόνησε εν ψυχρώ υπάλληλο πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών στον Πειραιά, για ασήμαντη αφορμή. 

Δολοφονία 39χρονου:«Τα παιδιά θέλουν τον μπαμπά τους όχι τη φωτογραφία του»

Τον σκότωσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία, αναφέρουν οι δικαστές που τον παραπέμπουν σε δίκη. H σύζυγος του θύματος  ραγίζει καρδιές μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Δολοφονία υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά

Ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών που έχασε τη ζωή του από τα χέρια του 68χρονου

«Είχε όνειρα, ήθελε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν»

«Ζητάω να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της στο έπακρο. Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν, να μπορώ τουλάχιστον όταν μεγαλώσουν να τους πω ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Είναι τρία μικρά, πολύ μικρά παιδιά που ρωτάνε συνέχεια για τον μπαμπά τους. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί, δεν μπορώ να τους το πω», είπε στο Star η σύζυγος του θύματος μετά την έκδοση του βουλεύματος.

Με θυμώνει που έχασε ένας άνθρωπος άδικα, πολύ άδικα τη ζωή του και είχε πάρα πολλά όνειρα. Είχε πολλά όνειρα και ήθελε πολύ να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν

Δολοφονία Πειραιάς: Ραγίζει καρδιές στο Star η σύζυγος του θύματος

Δολοφονία Πειραιάς: «Εκτέλεσε το έγκλημα με κυνική ηρεμία»

Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 2023, ο άντρας της εργαζόταν - όπως κάθε ημέρα - στο πάρκινγκ στον Πειραιά.

Ξαφνικά ένας 68χρονος γείτονας διαπληκτίστηκε μαζί του, στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι, πήρε μία καραμπίνα και επέστρεψε στο πάρκινγκ εκτελώντας εν ψυχρώ τον άτυχο άνδρα. 

Πειραιάς: Προφυλακίστηκε ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο parking

«Πρόκειται για ένα έγκλημα που αποφάσισε, δρομολόγησε και εκτέλεσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία χαρακτηρίζοντας την κάθε κίνηση του η τέλεια αποφασιστικότητα», αναφέρει το βούλευμα για τον 68χρονο.

Δολοφονία υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά

Ο δράστης μετά το έγκλημα ισχυριζόταν ότι έχει απώλεια μνήμης. Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην γειτονιά και τον ενοχλούσαν ακόμα και τα κλιματιστικά από τα καταστήματα. Στο βούλευμα αναφέρεται ότι με το θύμα ήταν στο παρελθόν εριστικός και προκλητικός.

«Ο κατηγορούμενος με τρόπο σαφή μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, εμφορούμενος από ανθρωποκτόνο δόλο, αποφάσισε, έθεσε σε κίνηση και ολοκλήρωσε το έγκλημά του έχοντας πλήρη αντίληψη και συνείδηση και εκτέλεσε εν ψυχρώ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον υπάλληλο» συνεχίζει το βούλευμα. 

Ο 68χρονος είχε πυροβολήσει δύο φορές το θύμα του.Τη δεύτερη φορά του έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντας τρία παιδιά ορφανά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top