Κιλκίς: «Άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε» - Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Κατηγορούν τον κτηνοτρόφο ότι ασέλγησε σε ανήλικους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κτηνοτροφική μονάδα στο Κιλκίς

Συγγενής του 54χρονου κτηνοτρόφου ανέφερε πως οι τέσσερις άνδρες πήγαν εκεί για να τον ληστέψουν και είχαν πολύ άγριες διαθέσεις, καθώς φέρονται να τον απείλησαν, φωνάζοντας του «άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε. 

Έγκλημα στο Κιλκίς: Η μητέρα του κτηνοτρόφου μιλά στο STAR

 Όλα ξεκίνησα λίγο μετά τις 22:00 όταν δύο άνδρες, ένας 45χρονος από τη Γεωργία κι ένας 38χρονος, μαζί με δύο ανηλίκους προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα της κτηνοτροφικής μονάδας του 54χρονου, όπου βρισκόταν και κοιμόταν εκείνη την ώρα. 

δολοφονία Κιλκίς1

Ο άνδρας άκουσε τις φωνές και τον θόρυβο, πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε μέσα στο σκοτάδι. Τα σκάγια βρήκαν τον 45χρονο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. 

Κιλκίς: «Μάνα, σκότωσα άνθρωπο» - Tι είπε ο κτηνοτρόφος για τον ληστή

Οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του, τον σήκωσαν από το έδαφος γρήγορα, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο κι έφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε τον 45χρονο νεκρό και συνέλαβε τον 38χρονο συνεργό του και τους δύο ανηλίκους. 

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης και τον δράστη. Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ότι οι επίδοξοι διαρρήκτες κρατούσαν τσεκούρια και πυροσβεστήρες και ήθελαν να σκοτώσουν τον κτηνοτρόφο. 

Έγκλημα στο Κιλκίς: Νεκρός ένας 45χρονος - Τον πυροβόλησε κτηνοτρόφος

Αποκάλυψαν επίσης ότι ο ένας από τους τέσσερις δούλευε στο παρελθόν στην επιχείρηση του κτηνοτρόφου και είχε απολυθεί γιατί τον είχαν εντοπίσει να κλέβει. 

Κιλκίς: Ασέλγησε σε βάρος δύο ανηλίκων. 

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι για την απόπειρα ληστείας ισχυρίζονται ότι δεν πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα για να ληστέψουν, αλλά να για ζητήσουν εξηγήσεις από τον κτηνοτρόφο, καθώς έμαθαν ότι ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου γιου του ενός, αλλά και της ανήλικης αδελφής του. 

δολοφονία Κιλκίς 2

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, το περασμένο καλοκαίρι ο 54χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του 15χρονου όσο εκείνος δούλευε στην κτηνοτροφική του μονάδα και σε βάρος της αδελφής του. Υποστηρίζουν μάλιστα πως αυτό δεν έγινε μόνο μία φορά. 

Κιλκίς: Απείλησαν τον κτηνοτρόφο με τσεκούρια και πυροσβεστήρες

Ο ξάδελφος του κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως οι κατηγορίες περί ασέλγειας δεν ισχύουν.

«Τι δουλειά είχαν να πάνε εκεί τέσσερα άτομα 22:00 η ώρα το βράδυ; Το παιδί κοιμόταν και είναι ένα παιδί που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι. Πήγαν αυτά τα τέσσερα άτομα, κάνανε κομμάτια την πόρτα με τσεκούρια και πυροσβεστήρες. Τους ξέρω αυτούς φυσικά. Και το θύμα το ήξερα. Η αστυνομία ξέρει το ποιόν τους. Κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω τον πατέρα του θύματος, ήμασταν συγχωριανοί. Δε δούλευαν, έκαναν βόλτες. Τον είχε πάρει μια βδομάδα τον ανήλικο για να τον βοηθήσει να του βοσκάει τα πρόβατα, και τον έπιασε να του κλέβει 50 ευρώ μέσα από το αμάξι και τον έδιωξε», είπε και συνέχισε:

«Κρίμα στο παλικάρι που “έφυγε” αλλά κρίμα και στο δικό μας το παιδί. Πήγαν να τον σκοτώσουν. Του μίλησαν η μάνα του και ο αδερφός του, και τους είπε να ησυχάσουν. Το παιδί όταν ήταν εκεί πέρα πήρε την αστυνομία τηλέφωνο και είπε ότι του σπάνε την πόρτα και ρώτησε τι να κάνει. Όταν είδε ότι του σπάνε την πόρτα, έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε το όπλο».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό. 

«Του έλεγαν “άνοιξε, θα σε ξεκοιλιάσουμε”. Αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Τον γέμισαν ψέματα το θύμα και ήρθε. Όλο το χωριό έλεγε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε. Βρήκαν εκεί το τσεκούρι και τον πυροσβεστήρα, δεν τα είχαν μαζί τους. Ήταν λάθος αυτό που έγινε, και να χαθεί έτσι ένα παιδί» είπε.

Κιλκίς: «Αν δεν το έκανα, σήμερα θα είχες την κηδεία μου»

Η μητέρα του κτηνοτρόφου, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» διέψευσε τους ισχυρισμούς των δραστών περί ασέλγειας.

«Αυτά είναι όλα ψέματα, δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι ενόχλησε την ανήλικη κοπέλα. Αυτό ήταν πρόφαση για να του επιτεθούν», είπε και πρόσθεσε:

«Πήγαν εκεί και του είπαν ότι πείραξε την ανήλικη, τους απάντησε ότι δεν είχε κάνει κάτι και τότε του είπαν “θα σε σκοτώσουμε”. Το παιδί μου πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα και πήρε την Αστυνομία. Αυτοί προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα. “Αναγκάστηκα, ρε μάνα, να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου”, μου είπε στο τηλέφωνο ο γιος μου».

Ο πατέρας του από την πλευρά του τόνισε ότι έγινε προσπάθεια διάρρηξης με τελικό στόχο τον ξυλοδαρμό του 54χρονου κτηνοτρόφου. 

«Το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στη δουλειά ο ένας από αυτούς» είπε.

Ερωτηθείς αν συνομίλησε με τον γιο του, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τη δολοφονία του 45χρονου, είπε: «Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”».

Τόσο ο 54χρονος κτηνοτρόφος όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς και από εκεί στα δικαστήρια, όπου τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Όλοι θα απολογηθούν την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top