Το θαύμα που βίωσε η Αλεξία που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα

«Είδα τον Ταξιάρχη στο τελευταίο χειρουργείο κι ένιωθα τέλεια»

Η μικρή Αλεξία που πριν από πέντε χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στο σπίτι της στις Θεσπιές, προσπαθεί με χαμόγελο και αισιοδοξία να επανέλθει. 

Η Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα μιλάει ξανά

Ήδη η πρόοδος που έχει σημειώσει είναι ένα θαύμα, καθώς μετά από έξι χειρουργεία και με 95% αναπηρία, μπορεί να μιλά και να επικοινωνεί. Αυτό που ονειρεύεται τώρα είναι να καταφέρει να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου υπάρχει ένα ειδικό κέντρο που μπορεί να τη βοηθήσει, ώστε να περπατήσει ξανά και να σταθεί όρθια. 

«Η Αλεξία μας είναι ένας λαβωμένος άγγελος επί γης. Με έχει διδάξει πολλά, έχει δύναμη και τον Θεό κοντά της. Πρόκειται για ένα ζωντανό θαύμα», είπε ο ιερέας θείος της και νονός της, πατήρ Αλέξιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Άφησε ανάπηρη μία 8χρονη, καταδικάστηκε αλλά δε θα φυλακιστεί

Όπως πρόσθεσε όταν έγινε το κακό, έταξαν το κοριτσάκι στον Ταξιάρχη Πανορμίτη, ο οποίος έκανε το θαύμα του και τώρα η Αλεξία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. 

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι γονείς της Αλεξίας έχουν βαθιά πίστη ότι το παιδί θα μπορέσει να περπατήσει ξανά μετά από το ταξίδι στην Αμερική και γι’ αυτό ζητούν και τη βοήθεια του κόσμου, που έχει σταθεί δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. 

Γονείς Αλεξίας: «Το παιδί μας έχει 95% αναπηρία, μας κατέστρεψε τη ζωή»

«Στο τελευταίο χειρουργείο, η ίδια η Αλεξία βίωσε το θαύμα. Αφού συνήλθε είπε στη μαμά της “δε φοβήθηκα καθόλου γιατί είδα εσένα με φτερά αγγέλου”. Ο Ταξιάρχης της φανερώθηκε με τη μορφή της μητέρας της», είπε ο πατήρ Αλέξιος, ενώ η ίδια όταν ερωτήθηκε πως ένιωσε απάντησε: «Ένιωσα τέλεια».

Δίπλα στην οικογένεια στάθηκε και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος. 

Πατέρας μικρής Αλεξίας: «Λέει μόνο μπαμπά και μαμά. Έχουμε δρόμο ακόμα»

«Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες στον ανθρώπινο πόνο», είπε ο πατήρ Αλέξιος, που τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού είναι και πνευματικός του. 

Αυτό που προσεύχονται οι γονείς της είναι η Αλεξία να επανέλθει και να τη δουν να περπατά ξανά. Η ίδια πάντως θα προσπαθήσει με όπλο το χαμόγελο και το χιούμορ της. Άλλωστε όπως είπε και η ίδια: «Είμαι κούκλα, είμαι η καλύτερη και σας αγαπώ όλους». Με αυτή τη διάθεση σίγουρα θα βγει νικήτρια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top