Πατέρας μικρής Αλεξίας: «Λέει μόνο μπαμπά και μαμά. Έχουμε δρόμο ακόμα»

Δίνει τον δικό της αγώνα η 9χρονη μαχήτρια που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα

Ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η 9χρονη και για τον αγώνα που δίνει για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Έχουμε δρόμο ακόμα πολύ. Λέει μερικές λεξούλες. Μαμά και μπαμπά, δε λέει τίποτα άλλο. Δεν έχουμε φύγει ούτε δευτερόλεπτο όχι λεπτό» είπε ο πατέρας της Αλεξίας. 

Μικρή Αλεξία: Στοίχημα για το αν θα καταφέρει να δεχτεί το μόσχευμα

Το παιδί έχει αφήσει άφωνους τους γιατρούς με τη δύναμη που έχει, είναι μαχήτρια. Το αποδεικνύει κάθε φορά που μπαίνει για ένα ακόμη χειρουργείο και πάντα βγαίνει νικήτρια όπως έγινε και αυτή τη φόρα.

«Κάναμε το χειρουργείο χθες, διήρκησε πέντε ώρες. Οι γιατροί μας είπαν Θεσότι πήγαν καλά τα πράγματα και τώρα θα δούμε πώς θα δεχθεί το μόσχευμα το κοριτσάκι μας».

Το μόσχευμα για την κρανιοπλαστική έφτασε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μεταμόσχευση πήγε πολύ καλά και το στοίχημα τώρα είναι να μην αντιδράσει ο οργανισμός της.

Κρίσιμο χειρουργείο για την Αλεξία- Είχε χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα

Ο πατέρας της όπως και η μητέρα της είναι βράχοι δίπλα της. Το πείσμα της μικρής Αλεξίας δεν τους αφήνει περιθώρια να λυγίσουν. «Το παιδί έκατσε επτά μήνες στο Παίδων στην αρχή και πεντέμιση μήνες στη Γερμανία και τώρα είμαστε σε κέντρο αποκατάστασης και ξανά τώρα χειρουργεία και ξανά μετά κέντρο αποκατάστασης. Τον κόσμο τον ευχαριστούμε πολύ για τις προσευχές που έκανε και πάντα κάνει. Να ναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους γιατρούς μας».

Το κορίτσι νοσηλεύεται περίπου 15 μήνες. Ο γολγοθάς της ξεκίνησε ανήμερα το Πάσχα του 2019 όταν ξαφνικά, ενώ έπαιζε ανέμελη στην αυλή του σπιτού της, δέχθηέ αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top