Μενίδι: Η 40χρονη έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την κακοποίηση

Δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ο 50χρονος

Σε ψυχίατρο είχε καταφύγει η 40χρονη η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι, προκειμένου να μπορέσει να επουλώσει τα τραύματά της από την χρόνια κακοποίηση που βίωνε. 

Μενίδι: Η κόρη της 40χρονης αποκάλυψε ότι δολοφόνος ήταν ο πατέρας της

Φίλη του θύματος είπε στον ΑΝΤ1 ότι η 40χρονη όποτε είχε χρήματα πήγαινε σε ειδικό για να μπορέσει να βοηθηθεί. 

Μενίδι Γυναικοκτονία 1

«Η κοπέλα δούλευε κι ερχόταν για ψυχοθεραπεία όταν είχε λεφτά. Είχε ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και την είχε βάλει ο γιατρός και σε ομάδα. Μόνο ο γιατρός την είχε βοηθήσει να ξεφύγει από το αυτό το κάθαρμα. Είχε πάει κι αυτός μια φορά στον γιατρό, στον ψυχίατρο και της είχε πει μακριά από αυτόν. Είχε καταλάβει ότι δεν είναι καλά. Ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή και στην ψυχιατρική», είπε η φίλη της 40χρονης και πρόσθεσε:

Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν πέσει νεκρή

«Η κοπέλα δεν ερχόταν πάντα γιατί δεν είχε λεφτά. Πόσα λεφτά να είχε με δύο παιδιά. Δούλευε μόνη της και το κάθαρμα αυτό της ζητούσε λεφτά. Φαινόταν ότι θα της έκανε κακό. Είχε πάει τόσες φορές στην αστυνομία κι έβγαινε το κάθαρμα. Είναι ψέματα όλα αυτά ότι έκανε δύο δουλειές, ο αλκοολικός».

Γυναικοκτονία Μενίδι

Η φίλη της 40χρονης αποκάλυψε επίσης ότι της είχε εκμυστηρευτεί ότι περνούσε δύσκολα.

Μενίδι: Τελευταίο αντίο στην 40χρονη στην κηδεία που έγινε στην Αλβανία  

«Είχε προχωρήσει τη ζωή της, αλλά τον 50χρονο γιατί δεν τον έβαζαν μέσα; Δεν ξέρετε τι τράβαγε η κοπέλα, γιατί αυτό είναι για ψυχιατρική, η φυλακή δε θα του κάνει τίποτα. Ο άνθρωπος είναι ψυχιατρικό περιστατικό. Πόσες γυναίκες πια; Αυτό είναι το θέμα», είπε.

Μενίδι: Στον ανακριτή ο 50χρονος

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 ο 50χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. 

Μενίδι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία της 40χρονης

Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος ομολόγησε με κυνισμό το έγκλημά του στους αστυνομικούς. 

Γυναικοκτονία Μενίδι 2

Μέχρι την ομολογία του κρατούταν στο κελί του απομονωμένος, ενώ φέρεται να έκανε αρκετά τηλεφωνήματα και να μη δέχθηκε επισκέψεις. 

Σήμερα δήλωσε μετανιωμένος, ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά του και διέψευσε ότι δεν υπέγραψε την δήλωση για να πάει το παιδι του στην κηδεία της μητέρας του στην Αλβανία.

Μενίδι: Η ανάρτηση στο Facebook που εξόργισε τον 50χρονο

Η 40χρονη είχε γνωρίσει τον 50χρονο όταν ήταν 17 ετών και μαζί του έφυγε από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της ενώ τα προβλήματα του ζευγαριού χρονολογούνται από το 2013.

Η 40χρονη είχε καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της αρκετές φορές και η τελευταία ήταν στις 7 Μαΐου 2024.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top