Μενίδι: Η κόρη της 40χρονης αποκάλυψε ότι δολοφόνος ήταν ο πατέρας της

Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών      

Aπολογείται  τη Δευτέρα  ο εν διαστάσει σύζυγός  της 40χρονης Ενκελέιντα στο Μενίδι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της και παραμένει μέχρι στιγμής αμετανόητος.  

Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν πέσει νεκρή

Ο Αλέξανδρος Γύγος έκανε μια σημαντική αποκάλυψη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σε ό,τι  αφορά την κόρη της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, τα  βίντεο που παρουσιάσθηκαν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτά ακριβώς είχαν δείξει οι αστυνομικοί στην κόρη της, όταν καλά - καλά δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα της ήταν νεκρή.

Η κόρη της 40χρονης που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ο δολοφόνος

Η κόρη της 40χρονης που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ο δολοφόνος 

Το κορίτσι μπήκε σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να δουν οι αστυνομικοί αν ο δολοφόνος ήταν γνωστός της οικογένειας. Η 22χρονη κόρη της, με απόλυτη βεβαιότητα αναγνώρισε τον δολοφόνο. Έτσι οι αστυνομικοί επικέντρωσαν τις έρευνες τους στο εντοπισμό του. 

Τι θα ισχυριστεί ο δράστης στον ανακριτή 

Ο 50χρονος που θα οδηγηθεί  στον ανακριτή τη Δευτέρα, φαίνεται να συνειδητοποίησε τι ακριβώς έκανε μετά τη σύλληψη του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star θα υποστηρίξει ότι την αγαπούσε υπερβολικά και γι’ αυτό τη ζήλευε, δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους και πως το δικαστήριο που είχαν την επόμενη μέρα, ήταν αυτό που του είχε θολώσει τις σκέψεις. Θα υποστηρίξει επίσης ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε και ότι δεν πίστευε ότι θα είχαν αυτήν  την κατάληξη. 

Μενίδι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία της 40χρονης

Τι θα γίνει με την επιμέλεια 

Όσον αφορά το ζήτημα που υπάρχει με την επιμέλεια του ανήλικου αγοριού,  αυτές τις μέρες η οικογένεια της άτυχης 40χρονης θα κάνει αίτημα στην Εισαγγελέα ανηλίκων για αφαίρεση της γονικής μέριμνας του 15 χρονου από τον πατέρα του. 

Οι ίδιοι δε θέλουν το παιδί να έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που άφησε τα παιδιά χωρίς τη μητέρα τους. Ο νόμος δεν επιτρέπει να αναλάβει την επιμέλεια η αδελφή του παρά το γεγονός ότι είναι ενήλικη, οπότε οι αμέσως πιο άμεσοι συγγενείς είναι οι γονείς και τα αδέρφια της 40χρονης. 

Ο κατηγορούμενος πάντως δεν προτίθεται να φέρει αντίρρηση σε αυτό καθώς όπως λέει αρκετό κακό έκανε δε θέλει να δημιουργήσει άλλα προβλήματα στα παιδιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top