Μενίδι: Ο δράστης δεν υπογράφει να πάει ο γιος του στην κηδεία της 40χρονης

«Είχε βάλει το κεφάλι της γυναίκας μέσα στον ασβέστη για τιμωρία»

Αμετανόητος και κυνικός παραμένει ο 50χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του στο Μενίδι. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 50χρονος δεν υπογράφει, ώστε να ταξιδέψει ο ανήλικος γιος του στην Αλβανία για να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του.

Μενίδι: Ο δράστης δεν υπογράφει να πάει ο γιος του στην κηδεία της 40χρονης

Όπως είπε στην εκπομπή ο αδελφός της 40χρονης ζήτησαν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα, ώστε να μπορέσει το ανήλικο αγόρι να περάσει τα σύνορα και να ταξιδέψει για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τη μητέρα του, όμως η Εισαγγελία απέρριψε το αίτημά του. 

Μενίδι: Κατά τύχη βρήκαν οι αστυνομικοί τον δολοφόνο της 40χρονης

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ζήτησα ένα έγγραφο για να μπορέσει το παιδί της αδελφής μου να ταξιδέψει στην Αλβανία για την κηδεία της μητέρας του. Μου είπαν δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Τι θα το κάνουμε αυτό το παιδί που είναι ανήλικο; Θα το αφήσουμε μόνο του; Ποιος θα το φροντίσει; Ποιος θα το ταΐσει;», είπε ο αδελφός του θύματος. 

Μενίδι: «Για να την τιμωρήσει της έχωσε το κεφάλι της μες στον ασβέστη»

Η κακοποίηση που βίωνε όλα αυτά τα χρόνια η 40χρονη από τον σύζυγό της έφτανε στα όρια των βασανιστηρίων. 

Μενίδι: «Δεν άντεχα να βλέπω τον άλλον να οδηγεί το αμάξι μου»

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος της οικογένειάς της, Βούλα Δημητριάδου, η κακοποίηση της γυναίκας ήταν συνεχής και επί χρόνια. 

Γυναικοκτονία Μενίδι1

«Εγώ δεν το έχω ξανακούσει αυτό σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά, χθες, έμαθα από τους συγγενείς της 40χρονης, ότι για να την τιμωρήσει της έβαζε το κεφάλι μέσα στον ασβέστη που είναι ιδιαίτερα καυστικός», είπε. 

Μενίδι: Αμετανόητος ο δράστης - «Σκότωσα τη γυναίκα μου & δεν το μετανιώνω»

Σαν να μην έφτανε αυτό, η νύφη της 40χρονης αποκάλυψε πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την ώρα που καθάριζε, πήγε από πίσω της, την άρπαξε από το κεφάλι και της το έβαλε μέσα σε έναν κουβά που περιείχε χλωρίνη. 

Φυσικά, ο 50χρονος δεν κακοποιούσε μόνο τη σύζυγό του, αλλά και τα δύο του παιδιά, γι’ αυτό και η 40χρονη αποφάσισε να φύγει μακριά του για να γλιτώσει από τον βάναυσο χαρακτήρα του. 

Μενίδι: «Θα σε σκοτώσω μωρή...» - Ηχητικό ντοκουμέντο πριν τη γυναικοκτονία

«Έλεγε στην κόρη του “είσαι κι εσύ π@@να, σαν τη μάνα σου”», είπε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. 

Μενίδι γυναικοκτονία

«Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», είπε ο αδελφός της 40χρονης.

Όπως είπε, τα μέτρα που έχουν ληφθεί έως τώρα για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών δεν είναι αρκετά. 

Μενίδι: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία

«Της έδωσαν το panic button. Αφού ξέρουμε ότι δε δουλεύει. Δηλαδή αν η αδελφή μου το είχε πατήσει, τώρα θα ήταν ζωντανή; Αφού την αιφνιδίασε», τόνισε ο αδελφός της συντετριμμένος. 

Ήλπιζαν ότι τώρα που είχε αγοράσει το σπίτι της και είχε σταθεί στα πόδια της, θα μπορούσε να γλιτώσει, αλλά τελικά ο 50χρονος έκανε πράξη τις απειλές που εκτόξευε εναντίον της τόσο καιρό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top