«Με χτύπησε, μου έκαψε το αυτοκίνητο και κυκλοφορεί ελεύθερος»

28χρονη περιγράφει την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

Τη δική της απίστευτη ιστορία εξομολογείται στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μια 28χρονη κοπέλα, η οποία περιγράφει την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της που έφτασε μέχρι στο σημείο να της κάψει το αυτοκίνητο. 

Το περιστατικό συνέβη όταν η Σοφία ήταν 20 ετών και αποφάσισε να βγει έξω να διασκεδάσει με φίλες της.

Άγιοι Ανάργυροι: Οι κινήσεις του σκοπού μετά τη δολοφονία - Δείτε βίντεο 

«Είχε πει κάποια στιγμή ότι θα με κάψει, αλλά θεώρησα ότι έχει πιει λιγάκι παράπανω και το λέει... Στα γενέθλια μιας φίλης μου πήγαμε να διασκεδάσουμε σε νυχτερινό μαγαζί στο Πανόραμα. Εκεί στις στροφές του Πανοράματος που είναι και λίγο επικίνδυνες, μας ακολούθησε, μας βρήκε και ήρθε και μας χτύπησε από πίσω με το αυτοκίνητο. Η φίλη μου είχε φρικάρει, έπαιρνε τηλέφωνο τη μαμά της κι έκλαιγε. Εγώ ευτυχώς σκέφτηκα γρήγορα. Είχα στο κινητό μου το τηλέφωνο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής μου αποθηκευμένο κι επί τόπου πήρα τηλέφωνο. Τους είπα ''θα κορνάρω να βγείτε έξω''. Με το που στρίβω για το ΑΤ, στρίβει κι αυτός και πέσαμε ακριβώς μπροστά. Δεν ήταν κανένας έξω κι έφυγε κύριος. Μετά βγήκαν δύο αστυνομικοί, έτρεξαν με τα πόδια και άλλοι δύο πήραν περιπολικό για να τον ακολουθήσουν. Δεν τον πρόλαβαν».

Η 28χρονη περιγράφει τον ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της 

Όταν αποφάσισε ότι θέλει να χωρίσουν, η 28χρονη έκανε το λάθος να πάει από το σπίτι του. Εκείνος έφτασε μέχρι και να της κάψει το αυτοκίνητο. 

«Πήγα στο σαλόνι να πάρω το μπουφάν, με άρπαξε από πίσω και με έριξε κάτω. Με πατούσε, με κλωτσούσε... δεν έλεγε κουβέντα. Μου έριξε μπουνιές, κλωτσιές, με έριξε στον καναπέ, με έπνιγε...Είδα αίματα. Δεν τον έκαναν να σταματήσει. 

Βγήκα στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας βοήθεια, αλλά δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να βοηθήσει. Ήρθε από πίσω μου, με έριξε κάτω, με άρπαξε από τα μαλλιά και το μπουφάν και με έσυρε μέσα. Με ξαναχτύπησε». 

Το σπίτι, μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας ήταν ανάστατο, με αίματα παντού. Όταν ο άνδρας είδε γύρω του, είπε στην κοπέλα «Εδώ που φτάσαμε, πρέπει να σε σκοτώσω».

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο φρουρός γνώριζε ότι η Κυριακή φοβάται»

Η αντίδραση της οικογένειάς του 

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σπίτι η μαμά του με την κουμπάρα της. «Είδε το σπίτι μες στα αίματα, τους καναπέδες αναποδογυρισμένους, τα πάντα χάλια... και δεν ήρθε να δει αν ζω ή πέθανα». 

Όπως λέει η 28χρονη, στο δικαστήριο οι γυναίκες υποστήριξαν ότι δεν είδαν κάτι από όσα συνέβησαν. 

«Δεν ήθελα να πάω στο αστυνομικό τμήμα, γιατί φοβόμουν ότι θα κάνει κακό στους δικούς μου. Όταν έπεσα να κοιμηθώ, η μαμά μου με τράβηξε φωτογραφία για να δείξει στους αστυνομικούς τι μπορεί να κάνει. Μετά από 18 μέρες με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν απάντησα και ήρθε και μου έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο». 

Ο πρώην σύντροφός της κυκλοφορεί ελεύθερος

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι η αστυνομία δεν της έδωσε πολλή σημασία. 

Ο άνδρας έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον εμπρησμό, και οκτώ μηνών για την κακοποίηση, καθώς υπήρχε μόνο μία φωτογραφία με την κοπέλα μετά τον ξυλοδαρμό της. Οι ποινές είναι με αναστολή, ενώ εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στα δικαστήρια. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν»

Στη συνέχεια, η δικηγόρος της κοπέλας άσκησε αγωγή στον κακοποιητή της για ηθική βλάβη και εκδικάστηκε ένα ποσό 12.000 ευρω, το οποίο όμως δεν εισπράχθηκε ποτέ, αφού ο άνδρας δεν έχει τίποτα δικό του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top