Πυροβολισμοί Νέα Σμύρνη: Χειρουργήθηκε το θύμα- «Σφίγγα» στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο της επίθεσης

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν χθες έξω από σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών. Το θύμα διέφυγε τον κίνδυνο και την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο της επίθεσης που έγινε δίπλα σε γήπεδο όπου γινόταν αγώνας βόλεϊ γυναικών.

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης που σήμερα το πρωί πήγαν την κυριακάτική τους βόλτα μιλούσαν για τις σφαίρες που έπεσαν χθες το απόγευμα σε ένα κεντρικό σημείο της περιοχής όπου καθημερινά συχνάζουν παιδιά και γονείς. 

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη

Νέα Σμύρνη: Χειρουργήθηκε το θύμα - «Σφίγγα» στους αστυνομικούς 

Οι έρευνες των Αρχών για τον τραυματισμό του οπαδού του Πανιωνίου, έξω από τον σύνδεσμο των οργανωμένων, σήμανε συναγερμό καθώς ο δράστης δε δίστασε να πυροβολήσει τουλάχιστον τρεις φορές και να τραυματίσει τον νεαρό στο πόδι. 

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ – Ένας τραυματίας

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αυτό που ενδιαφέρει τους αστυνομικούς είναι να μάθουν το κίνητρο της επίθεσης αν και το θύμα εμφανίζεται αρνητικός. 

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο με πυροβόλησε. Δε γνωρίζω τον δράστη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας που ερευνούν την υπόθεση. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top