Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανάσιμη σύγκρουση

Η μητέρα της 22χρονης μιλά στο STAR και συγκλονίζει

Άλλη μια τραγωδία, με θύματα δύο νέους, γράφτηκε στην άσφαλτο. Στο σοκαριστικό τροχαίο που είχαμε χθες το βράδυ στο Πόρτο Ράφτη, ένα παλικάρι έσβησε και η κοπέλα συνοδηγός του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δημοσιογράφος του STAR, Γιάννης Σωτηρόπουλος μίλησε με τη μητέρα της και εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της σφοδρής πρόσκρουσης. 

Τροχαίο Μαρκόπουλο: Η στιγμή που το ΙΧ «καρφώνεται» στην κολώνα

Βίντεο - σοκ από το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη

Το μοιραίο μαύρο Μερσεντές «καρφώνεται» σαν βολίδα σε κολώνα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ξυρίζει μια στάση και δύο κολώνες, όπως βλέπουμε στο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που κόβει την ανάσα. Επί τόπου «σβήνει» στην άσφαλτο ο οδηγός του, ο Νίκος, ένας 27χρονος, εργαζόμενος σε γνωστή οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής με βυτιοφόρα. 

 

Μαρκόπουλο: Θρήνος για τον 27χρονο Νίκο - Μόλις είχε αγοράσει το αυτοκίνητο

«Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου, παρέα μαζί παντού μαζί, το καλύτερο παιδί του Μαρκόπουλου, καλός επαγγελματίας τώρα η κακιά στιγμή έφερε αυτό το τροχαίο», λέει ο κ. Καλανιώτης. 

Η μητέρα της 22χρονης που δίνει μάχη για να κρατηθει στη ζωή μιλά στο STAR 

Συνοδηγός του Νίκου στο μοιραίο όχημα ήταν η Θεοφανία. Είχαν πάει να γευματίσουν μαζί στο Πόρτο Ράφτη. Οι πυροσβέστες την απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένη. Η όμορφη κοπέλα που ασχολείται με τον χορό δίνει μάχη να κρατηθεί στην εντατική του ΚΑΤ. Η μητέρα της 22χρονης συγκλονίζει.

Η Θεοφανία πως είναι;
Είναι άσχημα, είναι στην εντατική, με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.
Τι σας είπαν οι γιατροί; 
Τα χειρότερα, ότι είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση της. Εγώ έχω πάρα πολλές ελπίδες. Οι γιατροί είπαν τα δικά τους. Εγώ έχω τη δική μου λογική, πάνω στο θέμα. 
Εύχομαι να επιβεβαιωθείτε εσείς και όχι οι γιατροί...
Ευχαριστώ...

Μαρκόπουλο: Αιματηρό τροχαίο με έναν νεκρό

Η πρόσκρουση του οχήματος ήταν τόσο σφοδρή που ξήλωσε μία στάση λεωφορείου όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος αρχικά ξύλωσε σε μία στάση λεωφορείου στη συνέχεια έκοψε μία κολώνα τηλεπικοινωνιών και στη συνέχεια κατέληξε σε μία κολώνα καρφώθηκε σε μία κολώνα ηλεκτροδότησης.

Πόρτο Ράφτη: Πριν τρία χρόνια είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή 

Ο Νίκος είχε πέσει ξανά θύμα σοβαρού τροχαίου. Ωστόσο αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

«Πριν από τρία χρόνια είχε τροχαίο με τη μηχανή τότε τραυματίστηκε σώθηκε τώρα όμως επήλθε το μοιραίο είχε μια φίλη από την Κερατέα πιστεύω να γίνει καλά το κορίτσι είναι διασωληνωμένη στο ΚΑΤ», λέει πατέρας φίλου του 27χρονου. 

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως η λεωφόρος Πόρτο Ράφτη είναι δρόμος «καρμανιόλα», όπου συχνά βάφεται με αίμα.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top