Πήλιο: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 15χρονου - «Πόνεσα, φώναζα βοήθεια»

Θύμα και θύτες παρακολουθούνται από ψυχολόγους

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο ανήλικος μαθητής στο Πήλιο, που καταγγέλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του. Το παιδί σπάει την σιωπή του και περιγράφει όσα έζησε. 

Πήλιο: «Σπάει» τη σιωπή του ο 15χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση

 

Η μαρτυρία του 15χρονου μαθητή στον «Taxydromo» συγκλονίζει. Περιγράφει πώς έζησε τον εφιάλτη, αμέσως μετά από μία περιήγηση στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. 

Πατέρας 14χρονου μαθητή στο Πήλιο: «Το παιδί ξύπνησε και έβαλε τις φωνές»

«Ενιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με ψάχνει η μητέρα μου στο τηλέφωνο, ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο από πίσω. Πόνεσα. Αρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο», λέει ο 15χρονος μαθητής. 

«Ήταν πλάκα», λένε οι 15χρονοι που συνελήφθησαν για ασέλγεια σε μαθητή

Πήλιο: Θύμα και θύτες παρακολουθούνται από ψυχολόγους

Ο μαθητής που πηγαίνει στη Β' Γυμνασίου φοβάται και ντρέπεται να πάει ξανά στο σχολείο του. Σήμερα πήγε μόνο για να μιλήσει με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό για να μπορεσει να επιστρέψει στα μαθήματά του.

Οι τρεις μεγαλύτεροι μαθητές της Γ' Γυμνασίου, που «έδειξε» ο 15χρονος ως θύτες του, δεν πήγαν στο σχολείο και παρακολουθούνται και αυτοί από ψυχολόγο. 

15χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του σε εκδρομή

Όλα τα παιδιά, πάντως, ήταν παγωμένα σήμερα, δεν υπήρχαν χαμόγελα. Ο σύλλογος διδασκόντων θα αποφασίσει αν θα επιβληθεί τιμωρία στους τρεις μαθητές που αναστάτωσαν τη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η ποινή της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top