Πατέρας 14χρονου μαθητή στο Πήλιο: «Το παιδί ξύπνησε και έβαλε τις φωνές»

Συνελήφθησαν οι τρεις μαθητές που κατηγορούνται για παρενόχληση

Ανησυχητικές διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Μαθητής γυμνασίου από το Πήλιο κατήγγειλε τρεις συμμαθητές του για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολική εκδρομή στα Γιάννενα.

 Όπως αποκάλυψε πρώτα σε καθηγητή του και στη συνέχεια στον πατέρα του, τρεις συμμαθητές εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ενώ κοιμόταν ένας απ΄αυτούς τον παρενόχλησε σεξουαλικά. 

Ο πατέρας του μαθητή μίλησε αποκλειστικά στο Star στην Μαρία Αλεβιζοπούλου. «Τον ακούμπησαν στο ευαίσθητο σημείο. Το παιδί ξύπνησε, έβαλε τις φωνές και οι άλλοι τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας έκανε αυτό που έκανε στον γιο μου και οι άλλοι δύο γελούσαν. Εδώ και δύο χρόνια δέχεται μπούλινγκ από συμμαθητές του. Από ξυλοδαρμό, μέχρι λεκτικές επιθέσεις» τόνισε.

«Ήταν πλάκα», λένε οι 15χρονοι που συνελήφθησαν για ασέλγεια σε μαθητή

Μετά από μήνυση του πατέρα του 14χρονου συνελήφθησαν οι τρεις συμμαθητές, οι οποίοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια του Βόλου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Μπήκαν μέσα για να κάνουν πλάκα και συνέβη ό,τι συνέβη. Αυτουργός είναι ο ένας από τους κατηγρορούμενους και για συνεργοί κατηγορούνται οι άλλοι δύο» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

«Ο μαθητής δε θέλει να πάει στο σχολείο»

Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μιλώντας στην Χριστίνα Καλοκύρη, αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμμένος μαθητής έπεφτε συχνά θύμα bulling. «Φαίνεται πως υπήρξε μια συνεχής κατάσταση σχολικού εκφοβισμού. Ο μαθητής, ο οποίος φέρεται ως θύμα δεν θέλει να πάει στο σχολείο» τόνισε.

15χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του σε εκδρομή

Ο 14χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top