15χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του σε εκδρομή

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η σχολική εκδρομή από το Πήλιο στα Ιωάννινα

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 15χρονος μαθητής από το Πήλιο, κατά τη διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα

Αλεξανδρούπολη: 64χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονη - Είναι γείτονες

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου ο πατέρας του μαθητή, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής όταν οι μαθητές της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν με τους συνοδούς καθηγητές τους. 

Κάλεσε στο σπίτι του ανήλικο για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και τον βίασε

Ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι. Δίπλα του είδε έναν 15χρονο συμμαθητή του να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν άλλοι δύο μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που γελούσαν κι αυτοί με τις ασελγείς πράξεις του σε βάρος του θύματος. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι μετέβησαν στο τμήμα. Οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. 

Ρέθυμνο: 15χρονη έγινε μητέρα - Κατηγορείται για ασέλγεια και ο πατριός της

Ωστόσο, σύμφωνα με την παραγγελία της εισαγγελέως, δε συνελήφθησαν οι γονείς των μαθητών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. 

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top