Αγ. Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε

«Επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα για να πέσει στα μαλακά»

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίου Αναργύρους

Άγιοι Ανάργυροι: «Επιλεκτική αμνησία χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό»

Μέσω της δικηγόρου του, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1, υποστηρίζει, πως ο 39χρονος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της κόρης του. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 1

Η κ. Ελένη Μαζαράκη αποκάλυψε ότι ο δράστης ήρθε από την Άρτα στις 30 Μαρτίου με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. 

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδευμένο. Υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/3/2024 από την Άρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η κυρία Μαζαράκη στην αρχή της τοποθέτησής της.

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 2

Πρόσθεσε επίσης ότι ο πατέρας δε γνώριζε για την κακοποίηση που βίωνε η κόρη του από τον 39χρονο. 

Ο δολοφόνος της Κυριακής κρεμάστηκε με τους επιδέσμους!

«Δυστυχώς, ο πατέρας της Κυριακής, όλα αυτά τα χρόνια που υπήρχε αυτή η σχέση, δεν τελούσε σε γνώση. Κάποιες φορές είχε κάποιες υποψίες, αλλά δυστυχώς το θύμα φρόντιζε και τις κάλυπτε, τις έκρυβε, προκειμένου να μην αναστατώνει, να μη στενοχωρεί το οικογενειακό της περιβάλλον και ιδιαίτερα τον πατέρα της».

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 3

Όσο για τα ψυχιατρικά προβλήματα που επικαλείται ο δράστης, η δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής σημείωσε πως είναι τεχνάσματα για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι τέσσερις δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - «Με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο»

Σε ό,τι αφορά στον ισχυρισμό του δράστη πως είχε το μαχαίρι μαζί του για να αυτοτραυματιστεί μπροστά της, η κυρία Μαζαράκη τόνισε:

«Ο τρόπος με τον οποίο έχει ενεργήσει, αν μη τι άλλο, μαρτυρά τον ανθρωποκτόνο δόλο του, το προμελετημένο του σχεδίου του. Αν μη τι άλλο, ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτεθεί στην άτυχη Κυριακή, η ένταση των χτυπημάτων και στα ζωτικά σημεία που την έχει πλήξει, όπως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα δε θα μπορούσε να ζούσε».

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Τέλος χαρακτήρισε «κόλπο» την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο 39χρονος στη φυλακή. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 4

«Είναι προσβολή, για εμάς όλα αυτά είναι υποκριτικά, είναι στα πλαίσια του σχεδίου του μόνο και μόνο για να τύχει ευμενούς αντιμετώπισης ως δολοφόνος που είναι», είπε. 

Άγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε

Την ίδια ώρα ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε το μοιραίο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της. 

«Γιατί άδειασε την αγκαλιά μου;» - Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της Κυριακής

Σύμφωνα με «Το Πρωινό» το μήνυμα το έστειλε ο πατέρας της 28χρονη λίγο πριν από την κηδεία της και σε αυτό φέρεται να έγραφε:

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top