Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

Παρακινεί όλες τις γυναίκες να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει

Η οικογένεια της Κυριακής υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος του παιδιού της προσπαθεί να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του με κάθε τρόπο και θελει να αποδείξει ότι είναι ψυχοπαθής ενώ στην ουσία είναι απόλυτα υγιής. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, παρακινώντας όλα τα κορίτσια να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει. 

Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων για τον 39χρονο - Η κατάσταση της υγείας του

Το λόγια του «ραγίζουν» καρδιές. «Αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του, μετά από τόσες θυσίες που έκανε να το μεγαλώσει και να το φτάσει στην ηλικία των 28 χρονών» είπε.

«Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και 6 χρονών η καθεμιά τους, μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου». 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δολόφονος της Κυριακής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

«Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε  Μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν ! Η κορούλα μου δε θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια» είπε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top