Σε κρίσιμη κατάσταση ο δολόφονος της Κυριακής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Νοσηλεύεται στην εντατική

Βίντεο Open

Απόπειρα αυτοκτονίας στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου βρίσκεται προφυλακισμένος έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, της 28χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του πρώην συντρόφου της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - «Με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να απαγχονιστεί με τις γάζες που είχε στα τραύματα του κεφαλιού του, τα οποία είχε προκαλέσει ο ίδιος λίγο αφού σκότωσε την Κυριακή.

Εντοπίστηκε στο κελί του τα ξημερώματα χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

O δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κελί του 

Άγιοι Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τι έκανα στην Κυριακή»

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην απολογία του ότι δε θυμάται όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου αφαίρεσε τη ζωή της Κυριακής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι το πήρε μαζί του για να κάνει κακό στον εαυτό του, μπροστά της: 

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι».

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Την περασμένη Πέμπτη ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Η υπεράσπιση κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο ο κατηγορούμενος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία 10 χρόνια επτά φορές. Όπως φαίνεται να αναφέρει ο κατηγορούμενος, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Με βάση τους ισχυρισμούς του, η υπεράσπιση ζητά να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top