Άγιοι Ανάργυροι: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Ο 39χρονος φέρεται να είχε πρόσβαση στα social media της Κυριακής

Νέα στοιχεία από την απολογία του δολοφόνου της Κυριακής φέρνει στο φως το Star. Στα ελάχιστα λόγια που είπε, αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι που κρατούσε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου.

Όπως ισχυρίστηκε ο 39χρονος στη σύντομη απολογία του, θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Αποκάλυψη: Πώς ξεγέλασε ο δράστης την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος. 

Άγιοι Ανάργυροι: Η Κυριακή είχε κάνει μήνυση στον 39χρονο για απόπειρα βιασμού

Ωστόσο ο δολοφόνος της κοπέλας που έπεσε νεκρή μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, φαίνεται πως... ξέχασε να πει στην ανακρίτρια ότι η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση το 2020 για αποπειρα βιασμού.

Άγ. Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τι έκανα στην Κυριακή» - Στη φυλακή ο 39χρονος

Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της ότι απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε. Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δραστης έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Όπως αποκαλύπτει το Star, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικους του κοριτσιού, ακόμα και στο κινητό της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top