Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - «Με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο»

«Παρακολουθούσε κάθε της κίνηση» λένε οι συγγενείς της

Ο δολοφόνος της Κυριακής προσπαθούσε να ρίξει ευθύνες στο θύμα για τον χωρισμό τους, να την κάνει να αισθανθεί τύψεις, ώστε να γυρίσει σε εκείνον. Συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι είχε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας, με τον οποίο την ανάγκαζε να ξαναγυρίσει.

Η επιστολή του αποκαλύπτει τα όσα προσπαθούσε να κρύψει καλά για να μην προδώσει το πραγματικό του πρόσωπο. Την έκανε να αισθάνεται ενοχές κάθε φορά που αναζητούσε τη σωτηρία της.

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

«Τουλάχιστον μπορούσες να την τελειώσεις αυτή τη σχέση πιο σωστά ρε Κυριακή κι όχι με αυτόν τον τρόπο και να μας κάνεις έτσι. Είναι πολύ άσχημο να σε παίρνω αγκαλιά και να νιώθω οτιδήποτε άλλο εκτός από αγάπη για σένα... Με σκότωσες και με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο... Δε θέλω να με ακουμπάς και γενικά δε θέλω τίποτα από εσένα. Να είσαι πάντα καλά αλλά μακριά μου... Κρίμα γιατί σ' αγάπησα. Ο μ.... Θ....» έγραφε. 

Συγγενείς Κυριακής: Παρακολουθούσε κάθε της κίνηση

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς της Κυριακής, ο 39χρονος παρακολουθούσε κάθε της βήμα. «Με έπαιρνε αυτός τηλέφωνο και έλεγε πρόσεχέ την, την αγαπάω την ξαδέρφη σου. Δεν μπορούσα να διακρίνω τέτοιο κίνδυνο, ότι την ενοχλεί. Πίστευα ότι τη θέλει ακόμα» λέει ο ξάδερφός της. 

«Δε μίλαγε, ίσως για να μη στεναχωρήσει τους γονείς της, ίσως για να προλάβει καταστάσεις μαλώματος και τέτοια» είπε ο θείος της Κυριακής. 

Η Κυριακή έφυγε από το τμήμα και οι αστυνομικοί συνέχισαν... τη συζήτηση

Η αξιωματικός υπηρεσίας έβλεπε την Κυριακή να βγαίνει από το γραφείο και δε σήκωσε το τηλέφωνο να ενημερώσει τον σκοπό να ελέγξει τον χώρο γύρω από το τμήμα για εντοπισμό υπόπτου αλλά συνέχισε να συζητά με τις άλλες αστυνομικούς.

Όταν άκουσε τις κραυγές του φίλου της, στην αρχή δεν κατέβηκε κάτω, αλλά βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει.

Άγιοι Ανάργυροι: Τα κλάματα της αξιωματικού υπηρεσίας για την Κυριακή

«Φεύγοντας την είδα από τις κάμερες να διασχίζει τον διάδρομο μπροστά από την σκοπιά του τμήματος μιλώντας στο κινητό και να φεύγει μαζί με τον άνδρα που σας είπα. Αφότου έφυγαν, εγώ και η οδηγός επόπτη παραμείναμε στο γραφείο και μιλούσαμε, ενώ η αστυνόμος είχε πάει στο γραφείο της» είπε η αστυνομικός. 

«Μετά από περίπου 3 με 4 λεπτά, άκουσα έναν άνδρα να φωνάζει " βοήθεια την σκοτώνει, την σκοτώνει". Αμέσως εγώ και η οδηγός επόπτη βγήκαμε στο μπαλκόνι, το οποίο κοιτάει προς την σκοπιά του τμήματος και είδαμε δυο άτομα πεσμένα στο έδαφος και τον σκοπό να στέκεται όρθιος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει» συνέχισε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top