Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων για τον 39χρονο - Η κατάσταση της υγείας του

Γινόταν αυστηρός έλεγχος στο κελί του δράστη κάθε 20 λεπτά

Διασωληνωμένος σε βαθιά καταστολή παραμένει στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της άτυχης Κυριακής καθώς αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και του Γιάννη Σωτηρόπουλου, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και ο 39χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δημιουργήθηκαν προβλήματα στον οργανισμό του και σε ποιο βαθμό.

Χρησιμοποίησε τις γάζες για να κάνει κακό στον εαυτό του

Ο 39χρονος χρησιμοποίησε τις γάζες που είχε στο κεφάλι του προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του στην τουαλέτα του κελιού του. Η απόπειρα του δράστη έγινε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δολόφονος της Κυριακής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν στις καταθέσεις τους ότι «ο κρατούμενος είχε τοποθετηθεί στην Ε’ πτέρυγα και μετά από εντολή αρχιφύλακα, γινόταν έλεγχος στο κελί του κάθε 20 λεπτά. Περί ώρα 00:25, εντοπίστηκε να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση». Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης επί 30 λεπτά.

Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων της φυλακής

Ο 39χρονος εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο. Και οι δύο έκριναν ότι δεν χρειαζόταν να γίνει άμεσα η μεταγωγή του στο Ψυχιατρείο των φυλακών. Ο ένας ψυχίατρος έκανε λόγο για χειριστικό άτομο ενώ ο δεύτερος συμπέρανε ότι δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - «Με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο»

Όπως αποκαλύπτει το Star, στη γνωμάτευσή του ο ψυχίατρος αναφέρει ότι ήταν ήρεμος, συνεργάσιμος αλλά με επιλεκτική αμνησία καθώς δε θυμάται -όπως υποστηρίζει- τι συνέβη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top