Άγιοι Ανάργυροι: «Επιλεκτική αμνησία χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό»

Κόλαφος οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων – Στη ΜΕΘ ο 39χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος συνεχίσει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας κρατούνταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αυτοσχέδια θηλιά που έφτιαξε από τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι του. 

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι1

Σύμφωνα με πληροφορίες έδεσε τη θηλιά σε έναν πλαστικό σωλήνα ύδρευσης στον χώρο της τουαλέτας και αποπειράθηκε να κρεμαστεί. 

Ο δολοφόνος της Κυριακής κρεμάστηκε με τους επιδέσμους!

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του και με εμφανή σημάδια στον λαιμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή. 

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι12

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν καθώς δεν είχε σφυγμό. Στη συνέχεια προχώρησαν στη διασωλήνωσή του, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, αφού έμεινε αρκετά λεπτά χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός του. 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δολόφονος της Κυριακής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι13

Την περασμένη Πέμπτη κατά την απολογία του, ο 39χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Παρέδωσε μάλιστα απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις του και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Φέρεται επίσης να δήλωσε τοξικοεξαρτημένος και ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο ή μειωμένος καταλογισμός. 

Άγιοι Ανάργυροι: Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων

Κόλαφος είναι και οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων που εξέτασαν τον 39χρονο. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον εξέτασαν έκριναν ότι δε χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο, κάνοντας λόγο για «παρορμητικές χειριστικές συμπεριφορές».

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι14

Ο πρώτος ψυχίατρος που τον εξέτασε την Παρασκευή, την ημέρα δηλαδή που προφυλακίστηκε, ανέφερε στη γνωμάτευσή του ότι ο ασθενής ήταν ήρεμος, συνεργάσιμος και απαντούσε με σαφήνεια στις ερωτήσεις. 

«Γιατί άδειασε την αγκαλιά μου;» - Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της Κυριακής

Φαινόταν να έχει αίσθηση του χώρου και του χρόνου και δε διαπιστώθηκαν σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας, καθώς ισχυρίστηκε ότι δε θυμόταν τίποτα από το γεγονός, παρά μόνο ότι ξύπνησε μέσα στο ασθενοφόρο. 

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι5

Έκρινε τέλος ότι δεν υπάρχει ανάγκη άμεσης μεταφοράς του σε ψυχιατρική κλινική. 

Έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι6

Ο δεύτερος ψυχίατρος που εξέτασε τον 39χρονο το Σάββατο ανέφερε πως δε διαπίστωσε αυτοκτονικό ιδεασμό και εντόπισε παρορμητικές, χειριστικές συμπεριφορές. Έκρινε τέλος ότι χρειάζεται η παραμονή του στο Κατάστημα Κρατουμένων του Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top